iets vertellen
Er is niets gevonden.
Browser niet ondersteund.
iets vertellen
Er is niets gevonden.
Browser niet ondersteund.
iets vertellen
Er is niets gevonden.
Browser niet ondersteund.
tot 30 dagen na aankoop via Klarna
vanaf 50 euro geen verzendkosten
binnen 14 dagen retourneren mogelijk
Betaalmethodes
100% veilig afrekenen
Neem gerust contact met ons op via info@kokenenwonen.nl of bel ons direct via +31 (596) 201064.
Deze rijstlepel is geïnspireerd op de traditionele Japanse shamoji – een kleine peddelvormige lepel die oorspronkelijk werd gebruikt om rijst te scheppen. Waar de klassieke variant meestal van bamboe is en in water wordt gedompeld om plakken te voorkomen, heeft de STAUB-rijstlepel een moderne twist: een siliconen kop met fijne nopjes die ervoor zorgen dat rijstkorrels niet blijven kleven. Ideaal dus, niet alleen voor rijst, maar ook voor couscous, quinoa, gierst en andere granen. Het handvat is gemaakt van warm, honingkleurig acaciahout en ligt prettig in de hand. De BPA-vrije siliconen kop is veilig te gebruiken in pannen met antiaanbaklaag of in geëmailleerde kommen – zoals de gietijzeren Rice Cocottes van STAUB – zonder risico op krassen.
Chat met ons op WhatsApp