• -€ 5,00
Wildschaar Zwilling Henckels
  • Wildschaar Zwilling Henckels
  • Wildschaar Zwilling Henckels
  • Wildschaar Zwilling Henckels
  • Zwilling Henckels logo

Wildschaar Zwilling Henckels

€ 33,02
€ 28,02 € 5,00 korting

Deze Zwilling Henckels wildschaar is oerdegelijk en sterk. Ideaal voor de bereiding van kip, kalkoen, eend of gans. De gevogelteschaar zorgt voor optimale kracht waardoor je kip of wild makkelijk knipt. De Zwilling Henckels getande wildschaar is gemaakt uit kunststof en rvs.

Aantal

Als je meer informatie wilt over de wildschaar, onze Zwilling Henckels messen, of zoek je een specifiek artikel, neem dan contact met ons, kantoor@kokenenwonen.nl of 0598 - 398 507.

Koken & Wonen is dealer van Zwilling Henckels en heeft een uitgebreid assortiment messen en bestek. Alle artikelen zijn gegarandeerd A-kwaliteit Zwilling J.A. Henckels, rechtstreeks van de producent en geen goedkope kopie of namaak artikelen.

Zwilling J.A. Henckels messen worden bij het smeden ijsgehard. Hierdoor worden de spanningen uit het staal gehaald en de structuur verbeterd. Deze manier van produceren zorgt voor vlijmscherpe messen van superkwaliteit waar zowel professionele chefs als veeleisende hobbykoks zeer graag mee snijden. Hoewel de messen zijn vaatwasmachinebestendig zijn, is het veiliger voor de messen om deze met de hand af te wassen.

42914

Je bent misschien ook geïnteresseerd in