Vrijdag inductiepannendag

VRIJDAG = INDUCTIEPANNENDAG

Elke vrijdag staan (inductie)pannen centraal bij Koken & Wonen. Pannen die op een inductieplaat gebruikt worden moeten namelijk aan een aantal eisen voldoen. Het kan schadelijk voor de kookplaat zijn om zomaar je eigen pannen te gebruiken, zeker als die eerder op een gasfornuis gebruikt zijn.  We nemen dan alle tijd om je te informeren over pannen en het gebruik van pannen op een inductiekookplaat.

 

Krijg je een inductiekookplaat of denk je erover één aan te schaffen?

Elke vrijdag (van 10 tot 17 uur) geven we extra uitleg in de winkel. We weten alles over pannen en zeker in combinatie met  veilig en rendabel gebruik op de inductieplaat. Ook testen we altijd gratis je eigen pannen lop inductiegeschiktheid. Zet je eigen pannen in een tas of doos en kom meekijken hoe ze het doen op onze eigen inductieplaat. Er zijn pannen die, ook na gebruik op een gasfornuis, prima op een inductieplaat gebruikt kunnen worden. Maar dat geldt niet voor alle pannen, ondanks dat de bodem misschien magnetisch is.

 

Zijn nieuwe pannen voor inductie duur?

Dat hoeft helemaal niet. In onze winkel hebben we in verschillende prijsklassen een groot aanbod pannen die veilig op de inductieplaat gebruikt kunnen worden. Rond de honderd euro heb je al een compleet nieuwe kookpannenset. We leggen graag uit wat de verschillen zijn tussen een voordelige pan en een dure pan. Het komt vaak voor dat voor een pannenset die elke dag gebruikt wordt een set wordt gekozen die snel opwarmt (bijvoorbeeld met een tri-ply bodem, of met koper in de bodem) zodat ook snel de inductieplaat teruggezet kan worden. Dit scheelt energie. Voor een eierpannetje dat één keer per week gebruikt wordt, kan een goedkopere variant aangeschaft worden. We geven graag een persoonlijk advies, want waarom zal je een complete pannenset kopen en er maar 2 pannen van gebruiken. Misschien hoef je helemaal geen aparte wokpan maar red je het prima met een hapjespan. Voor alle verschillende gezinssamenstellingen  en diversheid in maaltijden hebben wij altijd passend voorstel.

Naast onze vrijdag, inductiedag, kunnen we ook een afspraak maken om het een en ander uit te leggen. En natuurlijk staan we tijdens openingstijden ook altijd voor je klaar, we zijn open op:

 Woensdag       09.00 - 18.00  uur
 Donderdag 09.00 - 18.00  uur 
 Vrijdag  09.00 - 18.00  uur
 Zaterdag 09.00 - 17.00  uur     

 

Bel 0598-398507 om een afspraak te maken voor informatie over inductie-pannen of een inductiepannentest.

 

Afspraak maken? Vul hieronder uw gegevens in.