Voorraadpot / beugelpot Wiebe van der Zee met koe-deksel
  • Voorraadpot / beugelpot Wiebe van der Zee met koe-deksel
  • Voorraadpot / beugelpot Wiebe van der Zee met koe-deksel
  • Wiebe van der Zee logo

Voorraadpot - beugelpot Wiebe van der Zee

179348

Deze Wiebe van der Zee beugelpot is niet alleen mooi maar ook erg handig. In deze Wiebe van der Zee gazen voorraadpot of snoeppot kun je lekker veel snoepjes kwijt, de inhoud is 1,1 liter. De hoogte van de weckfles is 18 centimeter en uiteraard heeft het deksel een leuk Wiebe van der Zee decor. Nieuw in de Wiebe van der Zee collectie.

€ 7,95
Aantal

  • Koken en Wonen respecteert jouw privacy Koken en Wonen respecteert jouw privacy
  • Standaardpakket gratis verzending vanaf €50 Standaardpakket gratis verzending vanaf €50
  • Je hebt 14 dagen bedenktijd Je hebt 14 dagen bedenktijd
Beschrijving

Als je meer wilt weten over de Wiebe van der Zee beugelpot, of zoek je een specifiek artikel, neem dan gerust contact met ons op: kantoor@kokenenwonen.nl of 0598-398507.

Wiebe van der Zee staat bekend als de koeienschilder van Nederland. Wiebe is al jaren geïnspireerd door oer Hollandse koeien en het fascinerende Nederlandse landschap. In combinatie met zijn nuchtere gevoel voor humor, schildert Wiebe prachtige koeiendecors als ‘Nieuwe buren’, ‘Kraamvisite’ en ‘De beste stuurlui’. Wiebe van der Zee artikelen zijn dan ook zeer herkenbaar.

Koken & Wonen is dealer van Wiebe van der Zee en heeft een uitgebreid assortiment Wiebe van der Zee servies en andere fraaie Wiebe van der Zee artikelen. Alle artikelen zijn gegarandeerd A-kwaliteit Wiebe van der Zee, rechtstreeks van de producent en geen goedkope kopie of namaak artikelen.

Productdetails
179348
Dit vindt u wellicht ook leuk
12 Producten in dezelfde categorie