UrbanSofa Groningen

Koken & Wonen is de officiële UrbanSofa Premium Store in Groningen en omstreken en heeft daarom ook de gehele actuele UrbanSofa collectie in haar showroom. UrbanSofa is een Nederlands kwaliteitsmerk in banken en levert topkwaliteit sofa’s, loungebanken, hoekbanken, eetkamerstoelen en fauteuils rechtstreeks vanaf de fabriek. Met een eigen designafdeling en een Europese fabriek produceert UrbanSofa haar uitgebreide assortiment landelijke, maar ook moderne zitmeubelen in eigen beheer. Alle meubelen worden met de hand vervaardigd, kwaliteit gegarandeerd!

Er is geen importeur, geen groothandel, dus fabrieksverkoop op zijn allerbest! Wij zijn de enige schakel tussen u en de fabriek en dit levert je een besparing op tot wel 50%!

Bekijk de gehele collectie in onze winkel in Hoogezand. Kies je model en uw opstelling, maak een keuze uit meer dan 90 stoffen en personaliseer jouw bank met de vele opties. Wij helpen je graag om jouw perfecte bank samen te stellen: 

Voor vragen over een order of voor informatie over onze producten

Koken & Wonen
Meint Veningastraat 14
 
9601 KG Hoogezand
0598-398507 

UrbanSofa verkrijgbaar in Groningen

Als klant wilt u het liefst zitmeubelen kopen van de beste kwaliteit en comfort. UrbanSofa speelt hierop in met een unieke meubelformule: fabrieksverkoop van zitmeubelen op zijn best. Het bekende merk verkoop prachtige loungebanken van hoge kwaliteit. Elke zitbank wordt geheel met de hand vervaardigd door de beste vakmensen en met de beste materialen. Daar kan geen bankstellen outlet tegenop! Inmiddels hebben duizenden zitbanken en sofa’s hun weg naar de consument gevonden. Wacht daarom niet langer en doe ook mee met de nieuwste trend op het gebied van zitmeubelen: UrbanSofa! 

 

UrbanSofa gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen. Zo is het frame van massief beukenhout, gebruiken zij stalen nosag binnenvering en voor de zitting het allerbeste HR koudschuim. De gebruikte meubelstoffen zijn allemaal van hoge kwaliteit en vergelijkbaar met de hogere en duurdere stofgroepen elders.

European Quality, straight from our factory.

Urban Sofa zitmeubelen actuele collectie

Neem een kijkje in onze winkel of doe inspiratie op via onze website. Ook daar vindt u een deel van de actuele collectie van UrbanSofa. Bezoek de collectie bankstellen, sofa's en hoekbanken, bekijk de comfortabele eetkamerstoelen en fauteuils of de pagina met alle beschikbare meubelstoffen. Vind het ideale zitmeubel dat past in uw huis en interieur. 

UrbanSofa hoekbank Ailean UrbanSofa logo UrbanSofa fauteuil Montana

Waarom een UrbanSofa MEUBELS 

-  Voordelige topkwaliteit zitmeubelen rechtstreeks uit de fabriek 
-  Keuze uit veel stoffen en kleuren
-  Zeer veel opstellingen en maten
-  Lekker loungen door grote, comfortabele zitdiepte

UrbanSofa bij Koken & Wonen Hoogezand(Groningen)

Koken & Wonen is sinds 1997 een zelfstandig familiebedrijf. We hebben in de jaren de nodige ervaring opgedaan; een juist advies, vergezeld van goede service, staat bij ons hoog in 't vaandel. Veel keuze, altijd aanbiedingen, snelle levering, gaan bij ons hand in hand. Een bezoek aan onze zaak is beslist de moeite waard, laat je verrassen in 1000 m2 kook en woonplezier! we zijn open op:

 Woensdag       09.00 - 18.00  uur
 Donderdag 09.00 - 18.00  uur 
 Vrijdag  09.00 - 18.00  uur
 Zaterdag 09.00 - 17.00  uur