Teakhouten meubelen Groningen

De populariteit van teakhouten meubelen stijgt de laatste jaren enorm. Misschien is dit wel dankzij de koloniale stijl, die weer helemaal terug van weggeweest is. Of door de luxe hotels en resorts waarin teakhouten meubelen tot de inventaris behoren. Voor uw eigen teakhouten meubelen in Groningen hoeft u niet langer te zoeken. Bij Koken&Wonen  vindt u een ruime collectie aan modellen die u meteen mee kunt nemen.


Koken&Wonen is dé aanbieden van teakhouten meubelen in Groningen. Als u op zoek bent naar houten dressoirs of tafels,  dan bent u bij Koken&Wonen op het juiste adres!  Ons assortiment beschikt over verschillende maten, soorten en stijlen van teakmeubelen in huis van voornamelijk teakhout.

 

Oorsprong Teakhouten meubelen

Een groot deel van de teakhouten meubelen worden gefabriceerd in Indonesië. Voornamelijk teakhout uit Java is erg geschikt om meubelen van te maken. Er wordt vaak al wat ouder hout voor gebruikt dat erg geschikt is voor het Nederlandse klimaat. Dit wordt vervolgens weer verwerkt in de teakhouten meubelen.

Teakhouten meubelen zijn over het algemeen geen doorsnee “standaard” meubels die u bijvoorbeeld aantreft bij de IKEA. Zoals hierboven al wordt beschreven is teak over het algemeen wat ouder in leeftijd wanneer het wordt verwerkt in meubels en is het een veel levendiger houtsoort dan bijvoorbeeld Eiken. Dit maakt teak tot een van de mooiste houtsoorten die er bestaat. De prijs ligt gemiddeld wat hoger dan de goedkopere houtsoorten maar u krijgt er een wereld van verschil voor terug. 

 

Onderhoud Teakmeubelen

Teakhouten meubelen als dressoirs worden uiteraard veel gebruikt en onderworpen aan vele vlekken zoals kaarsvet en waterkringen. Gelukkig voor u kunnen wij van Koken&Wonen uitstekend advies geven over hoe u het beste uw teakmeubelen kunt onderhouden.

 

Waarom Teakhouten meubelen in Groningen van Koken&Wonen?

Een groot deel van de teakhouten meubelen van Koken&Wonen zijn op ambachtelijke wijze vervaardigd. Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de tropisch hardhoutsoort, teak. Teakhout is een kostbare houtsoort die voor vrijwel elke toepassing gebruikt kan worden. Het is duurzaam en erg sterk. Wij zorgen ervoor dat het goed gedroogd wordt, zodat het niet meer werkt en u lang plezier zult beleven aan uw teakhouten meubelen. Op onze website vindt u dan ook een brede keus aan de mooiste teakmeubelen.

 

Teakhouten meubelen in Groningen: Koken&Wonen

Koken&Wonen is sinds 1969 een zelfstandig familiebedrijf. We hebben in de jaren de nodige ervaring opgedaan. Een juist advies, vergezeld van goede service, staat bij ons hoog in 't vaandel. Veel keuze, altijd aanbiedingen, snelle levering, gaan bij ons hand in hand. Een bezoek aan onze zaak is beslist de moeite waard. Laat u verrassen in 1000 m2 kook en woonplezier!

 

Voor vragen over een order of voor informatie over onze producten.

Koken en Wonen
Meint Veningastraat 14
 
9601 KG Hoogezand
0598-398507