Teakhouten tafel

 

Teak meubelen Groningen

De populariteit van teak meubelen stijgt de laatste jaren enorm. Misschien is dit wel dankzij de koloniale stijl, die weer helemaal terug van weggeweest is. Of door de luxe hotels en resorts waarin teak meubelen tot de inventaris behoren. Voor uw eigen teakhouten tafel hoeft u niet langer te zoeken. Bij Koken&Wonen  vindt u een ruime collectie aan teakhouten tafel modellen die u meteen mee kunt nemen!

Koken&Wonen is dé aanbieden van teak meubelen in Groningen. Als u op zoek bent naar houten dressoirs of tafels,  dan bent u bij Koken&Wonen op het juiste adres!  Ons assortiment beschikt over verschillende maten, soorten en stijlen van teakhouten tafels in huis van voornamelijk teakhout.

 

Koken&Wonen is sinds 1969 een zelfstandig familiebedrijf. We hebben in de jaren de nodige ervaring opgedaan. Een juist advies, vergezeld van goede service, staat bij ons hoog in 't vaandel. Veel keuze, altijd aanbiedingen, snelle levering, gaan bij ons hand in hand. Een bezoek aan onze zaak is beslist de moeite waard. Laat u verrassen in 1000 m2 kook en woonplezier!

 

Voor vragen over een order of voor informatie over onze producten.

Koken en Wonen
Meint Veningastraat 14
 
9601 KG Hoogezand
0598-398507

 

Teakhouten tafel

 

Een tafel is vaak het middelpunt van de woonkamer. Het is een van de meest gebruikte meubels. Het is dus erg belangrijk dat de tafel solide is. Wanneer u een teakhouten tafel koopt hoeft u daarover geen zorgen meer over te maken. Teakhout is namelijk een sterke en heel mooie houtsoort. De teak tafel kan tegen een stootje en u kunt de tafel gerust intensief gebruiken voor allerlei doeleinden. Hieronder ziet u een voorbeeld van een teakhouten eetkamertafel die wij in het assortiment hebben in onze winkel Koken&Wonen.

 

De teakhouten tafel voor binnen

U zult veel plezier beleven van uw eigen teakhouten tafel in de huiskamer of in de keuken. De teakhouten tafel is puur natuur en dat is direct te zien. Bij een recyclede tafel zit men vast aan een tafel met een verleden. Aan een teakhouten tafel kan u gerust knutselen, kliederen en knoeien. Vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen met water of een sopje met groene zeep. Hardnekkige vlekken kunt u gerust licht wegschuren met een fijn schuurpapiertje. De teakhouten tafel ziet er daarna weer piekfijn uit. Verslijten zal de teakhouten tafel nooit.

 

De teakhouten tafel voor buiten

Wanneer u eenmaal gekozen heeft voor een teakhouten tafel voor in uw huis, om het feit dat het hout zo stevig, robuust en gemakkelijk is te onderhouden, dan is de keuze voor buiten ook niet moeilijk. Alle eigenschappen van teakhout die u binnen zo prettig vindt, gelden ook voor teak dat buiten wordt neergezet. Een houten tafel die dag en nacht buiten staat moet tegen alle weersinvloeden op kunnen. De keuze voor een teakhouten tafel is dan erg verstandig. De teak houten tafel voor buiten zal niet rotten en ook zonder onderhout blijft hij in tact. Echter kan de teakhouten tafel voor buiten wel verkleuren. Dit is helemaal niet erg! Het is erg persoonlijk wat u er zelf van vindt. U kunt de teakhouten tafel gewoon laten verkleuren; hij wordt dan grijs. Maar u kunt ook de tafel met teakolie behandelen. De kleur komt dan weer terug.