Veilig & makkelijk betalen 

Als je bij Koken & Wonen wilt bestellen heb je verschillende opties om te betalen. Je kunt bij ons betalen met iDeal, BankContact, de VVV cadeaukaart en via een bankoverschrijving.

iDeal

Dit is de meest gekozen betaalmethode. Als je voor iDeal kiest wordt je doorgestuurd naar de de veilige en betrouwbare online betaalomgeving van je bank. Via internetbankieren maakt je het bedrag gemakkelijk over.

Bancontact

Ben je woonachtig in België, dan is Bancontact de meest gemakkelijke manier om je bestelling bij Koken & Wonen te betalen. Dit kan via de Bancontact app, maar ook via internetbankieren door middel van een kaartlezer.

VVV cadeaukaart

Je kunt je VVV cadeaukaart online verzilveren als je een bestelling doet bij Koken & Wonen. Dit doe je door je kaartnummer en bijbehorende pincode in vullen.

Bankoverschrijving

Je kunt je bestelling ook vooraf betalen via een bankoverschrijving. Na het plaatsen van de bestelling ontvang van onze betaalpartner Mollie de betaalinstructies. Wij gaan over tot de verzending van je bestelling als we de betaling ontvangen hebben. 

Deze site is middels SSL-certificaten beveiligd.