Riverdale woonaccessoires

Riverdale staat voor fashionable living. De collecties van dit vooraanstaande merk zijn eigentijds, origineel en uniek en de ontwerpen en stijlen van de verschillende producten lopen enorm uiteen. Kleurenthema's die u in de mode ziet, komen ook terug in de producten van Riverdale. Warm en behaaglijk in de winter, fris en luchtig in de zomer. Of u nu op zoek bent naar een leuke mok, een trendy bijzettafel of gezellige sfeerlichten, met de collectie van Riverdale vindt u altijd waar je naar op zoek bent!

 

"RIVERDALE IS MODE VOOR HET HUIS EN ONDERDEEL GEWORDEN VAN EEN LIFESTYLE" 

 

Oorsprong Riverdale

De oorsprong van het merk Riverdale ligt in Nederland toen in 1993 groothandel Tenbos BV werd opgericht door de gelijknamige ondernemersfamilie ten Bos. Dochter Sophie is na haar studie het bedrijf ingegaan om van haar vader het inkopersvak onder de knie te krijgen. Het bedrijf groeide enorm en tijdens één van de bedrijfsverhuizingen leerde Sophie haar huidige man Patrick de Kleijn kennen. 

Patrick: “In 2006 hebben wij het overgenomen van mijn schoonouders en in datzelfde jaar hebben we het merk Riverdale op de consumentenmarkt geïntroduceerd. Wij zagen de meerwaarde in van het ontwikkelen van een merknaam. En wat erg bijzonder is, is dat mijn schoonvader voordat hij met pensioen ging, de naam Riverdale aan het merk heeft gegeven.” 

Met woonaccessoires voor het gehele huis en met inmiddels een eigen keuken en badkamerlijn is Riverdale, fashionable living, de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de bekendste merken in de woonbranche.

 

Riverdale woonaccessoires 

De grote kracht van het merk Riverdale is de inpasbaarheid in ieder interieur en op deze  manier heeft Riverdale zich in korte tijd ontwikkeld tot lifestyle merk pur sang. Het wonen tot een aangenaam genot maken, dat is wat het merk voor ogen heeft.

Extra bijzonder aan de Riverdale producten is dat er ieder half jaar een nieuwe collectie van zo'n 350 artikelen wordt toegevoegd aan de zeker al uitgebreide basiscollectie van meer dan 1000 artikelen. Zo gaan de riverdale woonaccessoire collecties altijd met de laatste trends mee.Met de woonaccessoires van Riverdale is het gemakkelijk en inspirerend om het interieur met enige regelmaat een andere uitstraling te geven.  

Uw favoriete producten van Riverdale kunt u gemakkelijk en snel online bestellen in onze webshop Kokenenwonen.nl !

 

Riverdale servies online bestellen

Heeft u al iets gevonden in ons assortiment Riverdale servies wat perfect pas in uw servies collectie? Dan is bestellen met een paar muisklikken geregeld!

Bij Koken & Wonen geniet u niet alleen van zeer aantrekkelijke prijzen maar ook van een klantvriendelijke service. Al onze artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen dan ook onmiddellijk worden verzonden. Neem een kijkje op de website of bezoek onze fysieke winkel in Hoogezand!