Riverdale TASTE servies

Riverdale is hét merk wanneer het aankomt op eigentijdse, decoratieve interieur- en woonaccessoires. Een prachtige Riverdale TASTE serviesset is een investering waar u de rest van uw leven plezier van zult hebben. Kleurenthema’s die je in de mode ziet, komen ook terug in de producten van Riverdale.Bij Koken&Wonen vindt u zonder twijfel het mooiste Riverdale servies!

 

Riverdale, waar het begon

Riverdale, opgestart in 2006, is uitgegroeid tot een gerenommeerd merk wat betreft woon- en interieur accessoires. Door de eigentijdse, unieke en originele ontwerpen is Riverdale  een enorm geliefd lifestyle merk wat in verscheidene interieur terug te vinden is. De ontwerpen volgen altijd de laatste woontrends en de verschillende producten variëren enorm in uitstraling. In de Riverdale collectie vindt u onder andere een uitgebreide assortiment aan Riverdale servies.

Het begon allemaal met de kopjes en mokken met 'I love' print, maar ondertussen bestaat de Riverdale TASTE servieslijn al uit vele items. Zo vindt u in de TASTE collectie onder andere Riverdale mokken, kommen en ontbijt-, diner-, en pastaborden die erg goed te combineren zijn met andere items uit het assortiment, zoals Riverdale wijnglazen, bestek, servetten en stolpen. 

De lijn is volledig gerealiseerd in zwart en wit waardoor het een tijdloos servies wordt. Ieder exemplaar uit de collectie is te herkennen door tekst "I love Breakfast Lunch Dinner" of door de verschillende beschrijvingen op de kopjes. 

Voor liefhebbers van het merk is het een enorm voordeel dat er ieder half jaar ongeveer 350 nieuwe artikelen worden toegevoegd aan de uitgebreide basiscollectie met al meer dan 1000 artikelen. Bent u al enthousiast geworden en wil je ook graag je tafel dekken met Riverdale TASTE servies? Het uitgebreide assortiment vindt  in onze Koken& Wonen webshop of in onze fysieke winkel in Hoogezand. Bekijk de producten in onze webshop en laat u overtuigen door de originele en eigentijdse collectie.

 

Riverdale TASTE servies online bestellen
Heeft u al iets moois gevonden in ons assortiment Riverdale servies? Bestellen is in een paar muisklikken gedaan! Bij Koken&Wonen profiteert u niet alleen van zeer scherpe prijzen, maar ook van een uitstekende service. Al onze Riverdale servies artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen dan ook onmiddellijk worden verzonden. Neem een kijkje in het aanbod op onze website of bezoek onze fysieke winkel in Hoogezand!