Relax Fauteuil

Voor hoogwaardige kwaliteit relax fauteuils ga je naar Koken & Wonen. Wij hebben een ruim assortiment relax fauteuils van het merk Hjort Knudsen in onze showroom. Doordat de relax fauteuils vaak in meerdere standen te verplaatsen zijn, is er een ideale ondersteuning voor het lichaam. Ze zijn er in veel verschillende uitvoeringen zoals hand verstelbaar met of zonder gasveer of elektrisch verstelbaar. Neem een kijkje in onze webwinkel of kom langs in onze showroom in Hoogezand. 

 

Hjort Knutsen relax fauteuils staan voor kwaliteit

De meubelen moeten jarenlang mee kunnen. Dit uitgangspunt is daarom de basis voor het ontwerp en de keuze van de materialen voor de gestoffeerde meubelen. Het Deense merk Hjort Knudsen heeft de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Knudsen zorgt voor sterke, degelijke relaxfauteuils en banken die heel goed betaalbaar zijn. Onze relaxfauteuils zijn voorzien van koudschuim en Nosak veren in zowel de zitting als de rug, en de armleuningen zijn gemaakt van sterk berken multiplex.

 

Relax Fauteuil online bestellen

Relax Fauteuils online bestellen doe je natuurlijk bij Koken & Wonen. Wij maken gebruik van betaalsystemen die veilig, gemakkelijk en vertrouwd zijn, zodat je op elk gewenst moment een bestelling kan plaatsen op kokenenwonen.nl.

Wij ondersteunen de volgende betaalmethoden:

· iDeal;

· Bancontact.

 

Daarom bestellen bij Koken & Wonen

• Ruim assortiment aan Fauteuils artikelen;

• Al meer dan 20 jaar ervaring;

• Boven de 50 euro gratis verzending;

• gratis als cadeau verpakt indien gewenst;

• Veilig online betalen;

• Klantenservice: 0598-398507.

 

Relax Fauteuils kopen in onze winkel

In onze ruime winkel vind je naast het Relax Fauteuils een mooie uitgebreide voordelige collectie met Fauteuils artikelen. Alle artikelen zijn rechtstreeks van de producent en dus gegarandeerd van A-kwaliteit en geen goedkope import- of imitatie artikelen. Koken & Wonen is al sinds 1997 gevestigd in Hoogezand. We hebben in de jaren de nodige ervaring opgedaan. Het juiste advies, vergezeld van goede service, staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Winkeladres:
Meint Veningastraat 14
9601 KG Hoogezand
0598-398507
info@kokenenwonen.nl

Wij zijn geopend op: 

 Woensdag       09.00 - 18.00  uur
 Donderdag 09.00 - 18.00  uur 
 Vrijdag  09.00 - 18.00  uur
 Zaterdag 09.00 - 17.00  uur     

Naast de Relax Fauteuils hebben wij nog veel meer in ons assortiment. Van verschillende fauteuils, banken, woonaccessoires, kussens, plaids, sfeerlichten, kaarsen en klokken.
Meer artikelen