PANNENSET HABONNE

'Koken en genieten' is het motto van Habonne. En dit is terecht, want modern en gezond koken wordt ook nog eens plezierig als u lekkere gerechten op tafel zet. Habonne helpt u daarbij. De pannen van Habonne zijn speciaal ontworpen met het oog op kookplezier en kookprestaties.

 Dat merkt u aan alles: de duurzame kwaliteit, de bijzondere gebruikseigenschappen, het gevoel voor detail en de opvallende vormgeving. Habonne heeft al deze eigenschappen voor u verwerkt in haar kookgerei en de eigentijdse diverse pannenseries.

 

Genieten met de pannensets van Habonne

Het genieten van smaakvolle gerechten staat voor Habonne voorop bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Habonne kiest om deze reden voor haar pannen alleen eersterangs materialen en let op kleine details die het koken voor u prettiger maken. Hierbij kunt u denken aan inhoudsaanduiding in de pannen, functionele handgrepen en deksels die het afgieten gemakkelijk maken. Dit alles draagt bij aan meer kookgenot.

Door met Nederlandse nuchterheid, functioneel design te combineren met topmateriaal, ontstaan er kookproducten voor een heel vriendelijke prijs. Ook dat is genieten van Habonne.

Pannenset Habonne Elegance

Deze zeer elegante pannenserie van hoogwaardig en duurzaam roestvrijstaal 18/10 is in een prachtig ronde vorm weergegeven en verwerkt met een volledig matte finish. Het sierlijke design met haar solide hoogglans gepolijste handgrepen is gecombineerd met veel gebruiksgemak; uitgerust met een handige maatverdeling en makkelijk afgietbare zware edelstalen deksels. Uiteraard zijn deze pannen ovenvast en vaatwasmachinebestendig en geschikt voor alle warmtebronnen incl. inductie. 

 Het assortiment in deze pannenserie bestaat uit drie kookpannen 16,18 en 20 cm, een steelpan 16 cm, een ruime soeppan 24 cm, een hapjespan 24 cm en een reeks van zeer handige koekenpannen met wafelbodem in de maten 20,24,28 en 32 cm.

 

Elegance: een sfeervol geheel voor uw gedekte tafel!

 PANNENSET HABONNE FINESSE

Deze roestvrijstalen basisserie van Habonne heeft een uitermate geschikte kwaliteits- en prijsverhouding. Vervaardigd uit duurzaam rvs 18/10 en met handige inhoudsverdeling. Geschikt voor alle warmtebronnen incl. inductie.

Vaatwasmachinebestendig en ovenvast!

Habonne FINESSE set 5- delig; bestaande uit 3 kookpannen 16,18,20 cm een ideale steelpan 16 cm en een heerlijke ruime soeppan 24 cm, 7ltr.

 

Pannenset Habonne Flame

Deze hoogwaardige, zware kwaliteit ROOD geëmailleerde kookpannen serie, is uitgevoerd met stootvaste glazen doorkijkdeksels en roestvrijstalen robuuste en tevens elegante handgrepen.

De binnenzijde is vervaardigd van duurzaam emaille in hoogglans zwarte uitvoering. Geschikt voor alle warmtebronnen incl. inductie.

Ovenvast & vaatwasmaschinebestendig

 

 

 

 

Pannenset Habonne Forte

Het model kookpan Forte onderscheidt zich in het assortiment voornamelijk door haar siliconen koudhandgrepen. Deze roestvrijstalen pannenserie van Habonne heeft buiten zijn uitzonderlijk eigentijdse vormgeving de nadruk gelegd op de ideale functie van deze handgrepen. Zij zijn namelijk uitgevoerd met zwart duurzame silicone voor een perfecte grip en tevens antislip. U zult in zeer hoge mate gebruiksgemak ondervinden van deze zeer handzame koudgrepen.

Alle pannen zijn uitgevoerd met een handige inhoudsverdeling en zijn verkrijgbaar in een 5-delige kookpannenset, bestaande uit; een steelpan 16 cm, drie kookpannen 18,20 en 22 cm en een soeppan 24 cm, allen met handig afgietbare deksels.

Uiteraard zijn deze kookpannen geschikt voor alle warmtebronnen en vaatwasmachinebestendig en ovenvast tot 220C.       

 

Pannenset Habonne Robust

Gematteerd en modern strak, ROBUST is niet alleen een lust voor het oog maar ook nog eens geschikt voor iedere kookstijl, zowel voor de professional als voor de hobby kok. Robust is een zeer uitgebreide kookserie en uitermate praktisch in gebruik.

De serie bestaat uit een kookpan 16,18,20 en 22 cm, een ruime soeppan 24 cm, een handige steelpan 16 cm, een functionele asperge pan/pasta pan 16 cm, met fijnmazige rvs inzet, een handige stoominzet 20 cm, een praktische stalen vergiet en een mooie aubain-marie/mengkom op voet 20 cm.

Alle warmtebronnen incl. inductie, ovenvast en vaatwasmachinebestendig!


Deze hoogwaardige, zware kwaliteit ROOD geëmailleerde kookpannen serie, is uitgevoerd met stootvaste glazen doorkijkdeksels en roestvrijstalen robuuste en tevens elegante handgrepen.
De binnenzijde is vervaardigd van duurzaam emaille in hoogglans zwarte uitvoering. Geschikt voor alle warmtebronnen incl. inductie.