Pannenset Fissler

Fissler GmbH, een Duits familiebedrijf dat in 1854 werd opgericht door Carl Philipp Fissler. Behalve marktleider in het eigen Duitsland is Fissler over de gehele wereld een vooraanstaand merk in kookgerei. Door ruime ervaring en het inzetten van technologische kennis voor klantgerichte innovatie heeft Fissler zich gedurende ruim 165 jaar kunnen blijven ontwikkelen. Over het algemeen worden de meeste producten nog steeds in Duitsland geproduceerd en gefabriceerd uit zeer eersteklas materialen. Met een breed arsenaal aan productseries is er voor elke kookliefhebber wel een product dat past bij zijn of haar stijl en kooktechniek.

Met een Fissler pannenset haalt u meteen een basisuitrusting voor de keuken in huis. Een Fissler pannenset is verkrijgbaar in een 5 of 6-delige uitvoering. De potten en pannen uit de Fissler pannensets zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Pannenset Fissler Original Profit Collection 

De pannen van de Fissler Profi Collection zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam 18/10 RVS. Het roest niet, is hygiënisch, gemakkelijk in gebruik, vaatwasmachinebestendig en zelfs ovenbestendig. De CookStar-bodem bestaat uit drie lagen en is extra dik. De warmte wordt gelijkmatig verdeeld en goed vastgehouden. Ook is de pan geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. De handvatten zijn zeer stevig bevestigd en liggen goed in de hand, maar worden niet warm. Naast de pan zelf is ook het deksel extra zwaar en sluit deze nauwkeurig, waardoor warmte, vocht en aroma's optimaal in de pan blijven.

De Fissler Original Pro Collection staat voor hoogwaardige en duurzame kwaliteit, gecombineerd met een functioneel en stijlvol ontwerp. Al deze kwaliteit wordt dagelijks geproduceerd in Duitsland.


Pannenset Fissler Paris 4-delig 

Til uw kwaliteiten in de keuken naar een hoger niveau met de Fissler Paris Pannenset 4-delig. De set bestaat uit 2 kookpannen, 1 lage kookpan en 1 steelpan. Hierdoor maakt u er zowel pasta, aardappelen of een lekkere saus mee. De pannen zijn vervaardigd uit 18/10 RVS en door het glazen deksel houdt u het kookproces goed in de gaten.

Daarnaast is de pannenset geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie en oven. De Fissler Paris Pannenset 4-delig reinigt u met een gerust hart in de vaatwasser.


Pannenset Fissler Korfu 5-delig 

De kenmerkende kwaliteit van Fissler komt met deze volledige pannenset erg dichtbij. Het klassieke en tijdloze ontwerp van de Korfu set zal in menig keuken niet misstaan. De pannen zijn vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam 18/10 roestvrij staal. Het roest niet, is hygiënisch en gemakkelijk in gebruik en vaatwasmachinebestendig. De Fissler Korfu pannenset bestaat uit een steelpan en vier kookpotten met een kwalitatief glazen deksel. Fissler Korfu pannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.