Pannenset Demeyere

Het merk Demeyere staat voor kwalitatief hoogwaardige roestvrijstalen pannen met een bijzonder hoge geleiding. Het Belgische Demeyere onderscheidt zich elk type pan te optimaliseren voor het gebruikersdoel. Dit geldt ook als het pannen binnen één modelserie betreft. Demeyere is van mening dat een pan waarin aardappelen en groenten worden bereid een andere constructie behoeft dan een pan waarin u uw biefstuk braadt.

Het assortiment bak/koekenpannen van Demeyere is verdeeld in Gouden, Zilveren en Grijze pannen. Bent u als hobbykok veel bezig met bakken en braden, en stelt u daardoor hoge eisen aan uw kookmateriaal, dan raadt Demeyere u de Gouden of Zilveren bak/koekenpannen aan. De Grijze bak/koekenpannen zijn daarentegen de ideale pannen om mee te starten.

Alle producten zijn zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te reinigen. Op elke pan past een deksel en de grepen blijven voldoende koel.

Inductie pannen Demeyere

Demeyere is invloedrijk in het onderzoek naar, en productie van, pannen voor inductie. Inductie koken is een vlamloze en snelle manier van verhitten. Er wordt tegenwoordig steeds meer gekookt op een inductie kookplaat waardoor het aanbod van inductie pannen een sterke groei heeft doorgemaakt. De geleiding van de warmte is bij inductie pannen optimaal, waardoor de inductie pannen indrukwekkend snel verwarmen en van temperatuur kunnen wisselen. Een must voor de kookfanaten en liefhebbers van een goed bereide maaltijd.

 

 

Hoewel alle producten van Demeyere geschikt zijn voor inductie, heeft Demeyere ook een uniek 'Gouden' product ontwikkeld voor inductie: ControlInduc.

Pannenset Demeyere Classic 

Met  ‘Classic by Demeyere’ biedt de culinaire specialist alle enthousiaste starters een nieuwe, complete serie kookpotten aan. Duurzaam, ergonomisch en bovenal gebruiksvriendelijk.

Het budgetvriendelijke assortiment ‘Classic by Demeyere’ omvat kookpotten, soeppotten en steelpannen. Ze zijn allen gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en hebben ze een 3- lagenbodem met aluminium. Zo bent u zeker van een goede warmtespreiding.

Ook handig is de speciale giet rand en de ergonomische grepen die koel blijven op elektrische fornuizen. De grepen zijn gelast, zodat optimale hygiëne is verzekerd. Vuil, vet en bacteriën krijgen geen kans om zich te nestelen. ‘Classic by Demeyere’ kan je gebruiken op alle vuren, inclusief inductie.

Pannenset Demeyere Industry 

De Demeyere industry pannen zijn gemaakt van een drie millimeter dik vijflaags materiaal bestaande uit eersteklas roestvrij staal en aluminium. Dit materiaal verzekert een perfecte warmtespreiding van op de bodem tot aan de rand. De unieke Silvinox behandeling zorgt ervoor dat de pannen een zilverwitte kleur hebben en deze ook jarenlang behouden. De geparelstraalde - dit houdt in dat deze mat zijn afgewerkt - grepen en stelen zijn ruw voor een goede grip. De pannen zijn zeer geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen zonder problemen in de oven worden gebruikt. 

De pannen zijn vaatwasmachinebestendig, echter vanwege de toenemende agressiviteit van schoonmaakmiddelen wordt handwas aangeraden.

Pannenset Demeyere John Pawson 

De serie, ontworpen door Brits architect John Pawson, is een combinatie kwaliteitspannen met minimalistisch design.  De kookpannen hebben koperen bodems voor een optimale geleiding van de warmte terwijl de saus- en koekenpannen zijn gemaakt van een 7-laags aluminium en roestvrij staal sandwich materiaal.