Pannenset BK

BK is een van oudsher Nederlands bedrijf en momenteel onderdeel van de Royal Delft Group. De serie pannen van BK is afgestemd op het typisch Nederlandse koken, vandaar dat er ook bij de steelpannen in de sets meestal een deksel wordt bijgeleverd. Zo kan er ook in het kleine steelplannetje energiebewust gekookt worden. BK roestvrijstalen pannen hebben een dikke sandwich bodem. Deze speciale bodem zorgt voor een optimale verdeling van de warmte.

Met de pannen van BK wordt gezond koken lekker gemakkelijk. Dankzij geavanceerde antiaanbaklagen kunt u korter bakken op hogere temperatuur, hoeft u minder vet te gebruiken en bakken ingrediënten niet aan. Of u nu inductie, gas of elektriciteit gebruikt om op te koken.

De verschillen tussen eetculturen, de rollen die het kookproces speelt in de levens van verschillende mensen en persoonlijke smaak, maakt het voor BK mogelijk om in te spelen op specifiekere behoeften. Dit doen zij met inspiratie, technische innovatie en persoonlijke service. Door in gesprek te gaan met gebruikers en goed te luisteren naar hun wensen en eisen, kan BK innoveren op maat.

Pannenset BK Karaat+

De BK Karaat is hét icoon van BK. Een stijlvolle pan met een body van geborsteld roestvrij edelstaal dat mooi contrasteert met de hoogglans gepolijste deksel. De BK Karaat+ is uitgerust met grote zwarte kunststof koudgrepen en -stelen. De grepen en stelen worden niet heet, liggen comfortabel in de hand en zorgen voor een veilige grip tijdens het kookproces. 

De BK Karaat+ is een betrouwbare, lichte pan, voorzien van een ingekapselde sandwichbodem. De sandwichbodem zorgt voor een snelle opwarming en optimale warmteverdeling door de hele pan. Naast goede kookeigenschappen en een iconisch uiterlijk, heeft de BK Karaat+ nog een bijzonder fijne eigenschap; alle onderdelen zijn vervangbaar. Hierdoor kunt u feitelijk onbeperkt met uw pannenset vooruit. De BK Karaat+ is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 160° C. Na gebruik kunnen de pannen de vaatwasser in.

 

De 5-delige BK Karaat+ pannenset bestaat uit: kookpan 16cm kookpan 18cm kookpan 20cm soeppan 24cm steelpan 16cm. Alle pannen zijn geschikt voor gebruik op gas, elektra, keramisch, halogeen en inductie. De pannen zijn vaatwasmachine- en ovenbestendig tot 160 graden.