Inductie pannen

Bent u op zoek naar pannen die geschikt zijn voor koken op inductie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Koken & Wonen is gespecialiseerd in pannen die geschikt zijn en veilig zijn voor de inductie-kookplaat en heeft een ruim assortiment aan inductiepannen. Op onze website bieden wij u diverse inductiepannen aan van braadpannen tot wokpannen en van kookpannen tot snelkookpannen. En dit alles in alle prijsklassen. Bestel nu gemakkelijk en snel op onze website en haal op een veilige manier het maximale voordeel uit uw inductieplaat!

Inductie koken

Wat is precies een inductie-kookplaat en hoe weet u of uw pannen inductie-geschikt zijn.

Een inductieplaat werkt met  elektromagnetische  wissel-velden, die niet het fornuis maar direct de bodem van de pan verwarmen. Voor het koken op inductie moet gebruik gemaakt worden van kookgerei met een rechte, magnetische bodem. Vaak is het zo dat pannen die eerst op een gasfornuis zijn gebruikt, door werking van de bodem, niet goed genoeg op de inductieplaat aansluiten. Hierdoor verspeelt de inductieplaat veel energie of worden spoelen van andere zones verwarmd. Dit gaat ten koste van de kookplaat en kost onnodig energie. Om het maximale voordeel uit een inductieplaat te halen is het verstandig om de juiste, inductie-geschikte-pannen aan te schaffen. Dit kan bij Koken & Wonen in alle prijsklassen.


Koken & Wonen

Koken & Wonen is sinds 1997 een zelfstandig familiebedrijf gevestigd in Hoogezand. We hebben in de jaren de nodige ervaring opgedaan, een juist advies, vergezeld van goede service, staat bij ons hoog in het vaandel.Veel keuze, altijd aanbiedingen en snelle levering, gaan bij ons hand in hand.  Er worden altijd originele artikelen van A-kwaliteit geleverd. Een bezoek aan onze zaak is beslist de moeite waard, laat u verrassen in 1000 m2 kook- en woonplezier!

Wij zijn open op:

 Woensdag       09.00 - 18.00  uur
 Donderdag 09.00 - 18.00  uur 
 Vrijdag  09.00 - 18.00  uur
 Zaterdag 09.00 - 17.00  uur     


Waarom Koken & Wonen

  • Deskundig advies
  • Altijd originele artikelen van A-kwaliteit
  • Veilig online betalen
  • Ruim assortiment
  • Dealer van alle grote pannen- en bestekmerken
  • Klantenservice bel: 0598-398507


Ga snel naar onze webshop en neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Alle pannen in deze rubriek zijn 100% inductiegeschikt en verschillen van prijsklassen. Bent u niet zeker welke pannen u moet aanschaffen, neem dan contact op met ons via onze klantenservicenummer en wij proberen u zo goed mogelijk te helpen om het maximale voordeel uit uw inductieplaat te halen.

Categorieën inductiepannen:

Totaal overzicht inductiepannen
Inductie pannensets
Inductie braadpannen
Inductie fluitketels
Inductie grillpannen