iets vertellen
Er is niets gevonden.
Browser niet ondersteund.
iets vertellen
Er is niets gevonden.
Browser niet ondersteund.
iets vertellen
Er is niets gevonden.
Browser niet ondersteund.
Het meest veelzijdige mes in de keuken en onmisbaar voor iedere (hobby)kok is het Forged Katai koksmes. Handig voor het snijden van vlees, vis of groenten maar ook ideaal voor het fijn snijden van kruiden. De vorm van het lemmet is kenmerkend voor de Europese keuken. De Forged Katai messen zijn vervaardigd van Japans VG10 staal met een hardheid van 60 Rockwell. Alle Forged messen zijn met de hand gesmeed, wat elk exemplaar uniek maakt. De messen hebben een lemmetdikte van 2 mm en een snijhoek van 18 graden. Verpakt in een luxe houten kistje en met een garantie van 10 jaar.
tot 30 dagen na aankoop via Klarna
vanaf 50 euro geen verzendkosten
binnen 14 dagen retourneren mogelijk
Betaalmethodes
100% veilig afrekenen
Neem gerust contact met ons op via info@kokenenwonen.nl of bel ons direct via +31 (596) 201064.
Bij het ontwerpen van de Katai messen zijn golfachtige vormen als inspiratiebron gebruikt. Dit is terug te zien in de vorm van het lemmet en hoe de vorm vervolgens doorloopt in het heft. Het lemmet is volledig met de hand gesmeed in 5 lagen van Japans VG10 staal. De hamerslag op het lemmet is in de basis hetzelfde als de andere series. Echter heeft het een extra nabewerking ondergaan met behulp van een zeer fijne hamer. Deze manier van bewerken is wel een stuk intensiever, maar resulteert in een verfijnde look met een geheel unieke uitstraling. Het heft is op zijn beurt vervaardigd van wortelhout. Het hout is eerst afgevuld met hars, hierna geperst en vervolgens gemodelleerd. Door dit proces is elk mes uniek in afwerking, afmeting, kleur en houtstructuur.
Chat met ons op WhatsApp