Zwilling Henckels Twin Pollux koksmes 200mm
  • Zwilling Henckels Twin Pollux koksmes 200mm
  • Zwilling Henckels Twin Pollux koksmes 200mm
  • Zwilling Henckels Twin Pollux koksmes 200mm
  • Zwilling Henckels Twin Pollux heft
  • Zwilling Henckels Twin Pollux heft
  • Zwilling Henckels logo

Koksmes Zwilling Henckels Twin Pollux

€ 49,55

GRATIS VERZENDING

Dit Zwilling Henckels Twin Pollux koksmes van is een echt universeel mes en heel geschikt voor het snijden en hakken van vlees, vis en groente. Zwilling Henckels messen met ijsgehard RVS lemmet zijn duurzaam, perfect uitgebalanceerd en favoriet van veeleisende hobbykoks. Het Twin Pollux koksmes is uit één stuk gesmeed en heeft een genageld heft en het lemmet is 20cm.

Aantal

Zwilling J.A. Henckels messen worden bij het smeden ijsgehard. Hierdoor worden de spanningen uit het staal gehaald en de structuur verbeterd. Deze manier van produceren zorgt voor vlijmscherpe messen van superkwaliteit waar zowel professionele chefs als veeleisende hobbykoks zeer graag mee snijden. Hoewel de messen vaatwasmachinebestendig zijn, is het veiliger voor de messen om deze met de hand af te wassen.

Als je meer informatie wilt over ons messenaanbod of zoek je een specifiek artikel, neem dan contact met ons op via kantoor@kokenenwonen.nl of 0598 - 398 507.

Koken & Wonen is dealer van Zwilling Henckels en heeft een uitgebreid assortiment messen en bestek. Alle artikelen zijn gegarandeerd A-kwaliteit Zwilling J.A. Henckels, rechtstreeks van de producent en geen goedkope kopie of namaak artikelen

30721-201

Je bent misschien ook geïnteresseerd in