Koksmes 18cm Four Star Zwilling Henckels
  • Koksmes 18cm Four Star Zwilling Henckels
  • Santokumes Four Star Zwilling Henckels

Koksmes Zwilling Henckels Four Star 20 cm

€ 74,34

Dit 180mm koksmes van Zwilling Henckels is een echt universeelmes en heel geschikt voor het snijden van vlees, vis en groente. Het mes is uit één stuk gesmeed, de naadloze overgang van lemmet naar heft is veilig voor uw vingers. Four Star messen hebben een ijsgehard lemmet, zijn perfect uitgebalanceerd en duurzaam en daarom favoriet bij professionele chefs en veeleisende hobbykoks. Lemmet 20 cm.

Aantal

Wilt u meer weten over de Four Star serie, ons assortiment messen of een een artikel zoeken dat u hier niet kunt vinden, neemt u dan contact met ons op via kantoor@kokenenwonen.nl of 0598-398 507.

Koken & Wonen is dealer van Zwilling Henckels en heeft een uitgebreid assortiment messen en bestek. Alle artikelen zijn gegarandeerd A-kwaliteit Zwilling J.A. Henckels, rechtstreeks van de producent en geen goedkope kopie of namaak artikelen

Zwilling J.A. Henckels messen worden bij het smeden ijsgehard. Hierdoor worden de spanningen uit het staal gehaald en de structuur verbeterd. Deze manier van produceren zorgt voor vlijmscherpe messen van superkwaliteit waar zowel professionele chefs als veeleisende hobbykoks zeer graag mee snijden. Hoewel de messen zijn vaatwasmachinebestendig zijn, is het veiliger voor de messen om deze met de hand af te wassen.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in