Inductie pannen
Inductie pan

Inductie pannen

Heb je thuis een inductie kookplaat dan is de keuze voor de juiste pannen belangrijk. Koken op inductie kan vaak alleen met pannen die hier speciaal voor gemaakt zijn. Inductie pannen hebben een bodem die volledig vlak is en bevatten magnetiseerbaar metaal. Dit is een belangrijke eigenschap omdat koken op inductie op basis van elektromagnetische straling gaat. Op onze website vind je zeer veel aanvullende informatie over koken op inductie.

Inductie pannenset

Een inductie pannenset kopen is vaak de beste oplossing als je bent overgestapt van een andere warmtebron naar inductie. Je weet in dat geval niet welke pannen nog bruikbaar zijn. Ook wil je natuurlijk niet dat de oude pannen je nieuwe inductie kookplaat beschadigen. Een inductie pannenset koop je eenvoudig online bij Koken en Wonen. Je heb de keuze uit verschillende merken en prijsklassen. De BK pannenset voor inductie is een voordelige keuze. Wie meer kwaliteit en een langere levensduur belangrijk vindt adviseren wij om eens te kijken naar de Fissler pannenset inductie of een Demeyere inductie pannenset.

Soorten inductie pannen

Inductie pannen zijn er in veel verschillende soorten. Net als bij pannen voor andere warmtebronnen zijn er inductie kookpannen, inductie koekenpanneninductie braadpannen en inductie soeppannen. Van alle soorten inductie pannen hebben wij bij Koken en Wonen een ruim assortiment. Ben je op zoek naar een inductie wokpan, een inductie snelkookpan of een inductie hapjespan? Koken en Wonen heeft alles wat je nodig bent voor het koken op inductie.

Beste inductie pannen

Wat de beste inductie pannen zijn hangt af van je specifieke wensen en eisen. Wij adviseren altijd om niet te besparen op de kwaliteit van je inductie pannen, ook al ben je misschien geen fanatieke kok. Bij inductie koken wordt de bodem van de pan zeer heet. Hoe beter de kwaliteit van de pannen hoe langer de levensduur. Heb je geen zin om veel te investering inde beste inductie pannen van bijvoorbeeld Fissler of Demeyere? Dan zijn er meer voordelige opties waar je ook zeker mee uit de voeten kan. Heb je behoefte aan persoonlijk advies. Je kunt ons hiervoor telefonisch benaderen maar we zouden het ook erg leuk vinden om je te zien in onze winkel in Hoogezand.

Alle pannen in deze rubriek zijn 100% inductiegeschikt. Bekijk deze video voor meer informatie over inductie geschikte pannen.