Als je meer wilt weten over onze Hjort Knudsen relaxstoelen, kom dan gerust langs in de winkel in Hoogezand of neem contact met ons op: info@kokenenwonen.nl of 0598-398 507.

Onze Hjort Knudsen relaxfauteuils hebben de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De stoelen zitten heerlijk comfortabel, hebben een verstelbaar nekgedeelte en zijn heel eenvoudig van zithouding te wijzigen, of je nu een actieve zithouding wilt, of meer ontspannen achterover en de voeten omhoog. Standaard kun je de relaxstoel met de hand bedienen maar alle stoelen zijn ook met elektrische bediening leverbaar. Onze relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in de maten small, medium of large om de pasvorm zo goed mogelijk aan te passen aan hoe je het beste zit. De relaxstoelen zijn leverbaar in vele kleuren leer en diverse stoffen.

Het Deense merk Hjort Knudsen heeft de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Knudsen zorgt voor sterke, degelijke relaxfauteuils en banken die heel goed betaalbaar zijn. Hjort Knudsen relaxfauteuils zijn voorzien van koudschuim en Nosak veren in zowel de zitting als de rug, en de armleuningen zijn gemaakt van sterk berken multiplex.