Forged messen

Forged messen

Het merk Forged staat voor een bijzondere en opvallende koksmessencollectie.
Door het bijzondere uiterlijk, de mooie verpakking en het volledige handwerk zal dit menig messenliefhebber zijn hart sneller doen laten kloppen.

 

Waarom Forged messen kopen? 

De keukenmessen van Forged zijn stoer en bijzonder van uiterlijk. Alle Forged messen zijn volledig met de hand gemaakt. De prijs-kwaliteitsverhouding is geweldig. Ze zijn bijzonder scherp en qua uiterlijk anders dan andere messen van bekende merken. In je (hobby)keuken heb je een fraai, scherp mes en bij de barbecue steel je de show.

Het zijn 100% met de hand gesmede messen gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal uit de Japans staalstad Kobe. De hardheid is 58-60 Rockwell en de messen zijn onder een hoek van 22,5 graad geslepen.

De messen zitten per stuk of als set in een stijlvol houten kistje. Dit maakt het ook mooi om als cadeau of relatiegeschenk te geven.

Als u de messen met de hand afwast (met warm water en wat zeep) blijven ze mooi. Droog de messen na het afwassen goed af. Reinigen in de vaatwasser is niet geschikt.

De messen kunnen opgehangen worden aan een houten messenrek. Deze messenmagneet is 50 centimeter breed en van acacia of eikenhout gemaakt. Het is niet alleen praktisch maar ook bijzonder mooi om te zien.

Forged messenset 

Verschillende series van Forged messen

De keukenmessen van Forged zijn er in 3 series met daarin sowieso een koksmes, vleesmes en schilmes. De drie series zijn:

  • Forged Olive : de messen van deze serie hebben een robuust lemmet van Japans roestvrijstaal en het heft is gemaakt van prachtig puur olijfhout.

  • Forged Brute : de naam zegt het al, Brute, bruut, nietsontziend. Deze stoere messenserie heeft een natuurlijke, robuuste uitstraling. Het lemmet van de messen is van Japans roestvrijstaal en het heft is stoer met een open krop. Het lemmet en het heft worden na verhitting gehamerd en vervolgends wordt het heft gevouwen.

  • Forged Intense : In deze serie is het  gehamerde en gepolijste lemmet van Japans roestvrijstaal. Het  heft is mooi afgewerkt en de krop van het mes is  gesloten. Elk Intense mes is uniek in afwerking en afmeting.   

Daarom bestellen bij Koken & Wonen

  •        Ruim assortiment aan Forged messen
  •        Al meer dan 20 jaar ervaring
  •        Boven de 50 euro gratis verzending
  •        gratis als cadeau verpakt indien gewenst
  •        Veilig online betalen
  •        Klantenservice: 0598-398507

 

Forged messen kopen in onze winkel

In onze ruime winkel vindt u een exclusief aanbod aan Forged messen. Koken & Wonen is al sinds 1997 gevestigd in Hoogezand. We hebben in de jaren de nodige ervaring opgedaan. Het juiste advies, vergezeld van goede service, staat bij ons hoog in het vaandel.

Winkeladres:
Meint Veningastraat 14
9601 KG Hoogezand
0598-398507
info@kokenenwonen.nl