Privacy policy

Koken & Wonen respecteert uw privacy en heeft daarom deze privacy policy opgesteld om u uit te leggen wat er precies met uw gegevens gebeurt en hoe deze beveiligd zijn.

De Koken & Wonen Webshop gebruikt uw persoonlijke gegevens om u een goede en persoonlijke service te kunnen bieden en om uw bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Alle persoonlijke informatie die u ons verschaft wordt vertrouwelijk behandeld.

Uw e-mailadres, NAW gegevens en betaalgegevens zijn nodig om uw bestelling te kunnen verwerken en u over de voortgang ervan te kunnen informeren.

Met uw toestemming gebruiken wij uw e-mailadres om u te informeren over acties en speciale aanbiedingen. Indien u hier geen gebruik meer van wilt maken kunt u zich op elk moment afmelden. Dit kunt u doen door een email te sturen aan info@kokenenwonen.com.

Alle gegevens die u invoert bij het aanmaken van een account of bij het plaatsen van een bestelling worden opgeslagen op een beveiligde server.

Bij acties of prijsvragen worden uw gegevens uitsluitend gebruikt bij het uitvoeren van de prijsvraag en de communicatie naar de deelnemers.

Koken & Wonen verkoopt uw gegevens niet door. De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Op deze site wordt gebruik gemaakt van cookies. Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek. Koken & Wonen heeft de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatige gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.