Excuus voor het ongemak

Zoek opnieuw

Demeyere kookpan
Demeyere kookpan

Demeyere kookpan

Een kookpan behoort tot de standaarduitrusting van iedere keuken. Een Demeyere kookpan is uitermate geschikt voor het koken van bijvoorbeeld aardappelen of groente. Bij veel gerechten komen één of meerdere kookpannen dan ook zeker van pas.

Wie kiest voor een Demeyere kookpan kiest voor de beste kwaliteit. Alle kookpannen maken gebruik van de laatste technische innovaties. Zo zijn de pannen van Demeyere opgebouwd uit meerdere lagen roestvrij staal waardoor er een optimale warmteverdeling optreed. Ook zijn de pannen voorzien van een geavanceerde afwerkingslaag die de pannen beschermd tegen de invloed van hoge temperaturen of vet en vingerafdrukken. Demeyere kookpannen gaan een leven lang mee.

Demeyere kookpannen set

Wie regelmatig in de keuken staat kan eigenlijk niet zonder een set goede kookpannen. Het is dan wel zo fijn als alle pannen van eenzelfde kwaliteit zijn en hetzelfde uiterlijk hebben. De aanschaf van een kookpannen set van Demeyere is dan een waardevolle investering. Demeyere heeft verschillende series pannen op de markt gebracht. Alle series zijn van gelijkwaardige kwaliteit. De pannen hebben elk een uniek design zodat er voor iedere smaak een geschikte kookpannen set verkrijgbaar is.