Excuus voor het ongemak

Zoek opnieuw

Demeyere hapjespan
Demeyere hapjespan

Demeyere hapjespan

De hapjespan is een hele veelzijdige pan. Je kunt het zo gek niet bedenken of de hapjespan is ervoor te gebruiken. De Demeyere hapjespan kun je gebruiken voor het bakken van (grote) stukken vlees, maar ook voor het bakken van aardappelen, groente en zelf pannenkoeken. Ook voor het opwarmen van kliekjes is de hapjespan uitermate geschikt. De hoge randen van de pan zorgen daarnaast voor een grote inhoud.

De Demeyere hapjespannen zijn gemaakt van roestvrij staal en aluminium. Deze samenstelling zorgt voor een optimale verdeling van de warmte. Dit komt de kwaliteit van de bereiding van het voedsel ten goede.

Een Demeyere hapjespan is voorzien van een speciale buitenlaag die ervoor zorgt dat de pan mooi blijft, ook na langdurig gebruik. Zo is dat pan niet alleen heel praktisch, maar staat deze ook prachtig in uw keuken.

Demeyere hapjespan 28 cm

Bij de aanschaf van een hapjespan is de omvang van de pan één van de belangrijke zaken om goed over na te denken. De Demeyere hapjespan 28 cm is een pan met een hele gangbare afmeting. De pan is groot genoeg voor het bereiden van grote stukken vlees en tegelijk blijft de pan hanteer en is deze gemakkelijk op te bergen.

De meeste hapjespannen van Demeyere worden geleverd met een deksel. De deksels zijn ook los te bestellen. U kunt de pan online bestellen. Alle bestellingen boven de €50,- leveren wij gratis bij u thuis af. Wie de pannen liever eerst zelf wil zien nodigen wij uit in onze winkel in Hoogezand. Onze specialisten staan u graag te woord!