Excuus voor het ongemak

Zoek opnieuw

Demeyere Alu Pro
Demeyere Alu Pro Pannen Kopen? Bekijk Ons Aanbod

Demeyere Alu Pro

Van alle series van Demeyere is de Alu Pro serie één van de populairste meest verkochte. De Demeyere Alu Pro serie is gemaakt van aluminium. De manier van produceren zorgt voor een perfecte warmtegeleiding. De pannen zijn in het bijzonder geschikt voor koken op inductie. Wat het gebruik van de Demeyere Alu Pro pannen prettig maakt is het lichte gewicht. Aluminium is minder zwaar dan roestvrijstaal waardoor ze makkelijk te hanteren zijn.

Demeyere heeft de Alu Pro serie voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van kookprestaties en duurzaamheid. De antikleeflaag van de pannen staan bekend als één van de meest duurzame in hun soort. Naast de antikleeflaag hebben Alu Pro pannen TriplIncuc technologie en Radiant bodems. Dit zorgt voor een sterke rendementsverbetering op inductie koken van wel 30%. De pannen zijn overigens niet alleen geschikt voor het gebruik op een inductie kookplaat. De pannen kunnen op ieder warmtebron gebruikt worden.

Demeyere Alu Pro bij Koken en Wonen

Bij Koken en Wonen vindt je een ruime selectie pannen uit de Alu Pro serie. Wij hebben verschillende maten Alu Pro koekenpannengrillpannenkookpannen en braadpannen. U kunt de pannen van Demeyere zelf uitproberen in de onze winkel in Hoogezand. Ook online bestellen is gemakkelijk. Voor bestellingen boven de €50,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Heeft u vragen over de Demeyere Alu Pro serie of één van de andere pannen van Demeyere? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel. Onze specialisten helpen u graag verder.