Demeyere
Demeyere pannen

Demeyere

De geschiedenis van dit Belgische merk gaat ver terug. Het bedrijf werd begin 20e eeuw opgericht en is inmiddels toe aan de vierde generatie. Het familiebedrijf is de standaard als het gaat om roestvrijstalen kookgerei. Topkwaliteit en innovatie zijn belangrijke speerpunten in het productaanbod. Het assortiment van Demeyere maakt het mogelijk om elke kooktechniek thuis tot in de perfectie uit te voeren.

Demeyere pannen

Het assortiment van Demeyere is ingedeeld in een aantal series met elk hun unieke eigenschappen en uiterlijk. Deze series bestaan uit pannen voor iedere kooktechniek. Enkele van de meer bekende series van het merk zijn Demeyere Alu Pro, Demeyere Silver 7, Demeyere John Pawson 7, Demeyere IndustryDemeyere Atlantis en Demeyere Apollo.

De nieuwste technologieën

Demeyere wil leidend zijn als het gaat om innovatie en daar slaagt het merk al decennia lang in. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste technologieën op kookgebied. Eén van deze technieken is Silvinox. Dit is een systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat ervoor zorgt dat de pannen lang mee gaan en bestand zijn tegen vingerafdrukken, zeep en zuurhoudend voedsel. Hierdoor gaan de pannen van Demeyere een leven lang mee.

Demeyere is toonaangevend als het gaat om inductie koken. Bij het koken op inductie worden de pannen aan extreme temperaturen blootgesteld. Om ervoor te zorgen dat de hitte op de optimale manier benut wordt heeft Demeyere ContolInduc ontwikkeld. Dit is een geavanceerde techniek die ervoor zorgt het voedsel op een optimale temperatuur bereid wordt en beschermd wordt tegen bijvoorbeeld oververhitting. Meer informatie over deze en andere technologieën kun je vinden op de website van Demeyere.