Demeyere pannen
Demeyere Pannen - Bestel Top Kwaliteit Pannen Bij De Specialist

Demeyere pannen

De geschiedenis van dit Belgische merk gaat ver terug. Het bedrijf werd begin 20e eeuw opgericht en is inmiddels toe aan de vierde generatie. Het familiebedrijf is de standaard als het gaat om roestvrijstalen kookgerei. Topkwaliteit en innovatie zijn belangrijke speerpunten in het productaanbod. Het assortiment van Demeyere maakt het mogelijk om elke kooktechniek thuis tot in de perfectie uit te voeren.

Het assortiment van Demeyere is ingedeeld in een aantal series met elk hun unieke eigenschappen en uiterlijk. Deze series bestaan uit pannen voor iedere kooktechniek. Enkele van de meer bekende series van het merk zijn Demeyere Alu Pro, Demeyere Silver 7, Demeyere John Pawson 7, Demeyere Industry, Demeyere Atlantis en Demeyere Apollo.

Voor iedere bereiding een geschikte Demeyere pan

Het zal u niet verrassen dat Demeyere een compleet gamma aan pannen in het assortiment heeft geschikt voor iedere warmtebron. Welke pannen u nodig heeft hangt natuurlijk af van de gerechten die u wilt bereiden. Er zijn Demeyere pannen waar geen enkel gemiddeld huishouden zonder kan. Denk hierbij met name aan de koekenpan, de kookpan, de wokpan en de hapjespan. Demeyere heeft binnen deze soorten een ruim assortiment van de kwalitatief hoogwaardigste pannen.

Ook voor pannen die door de meesten van ons minder vaak gebruikt worden zit je goed bij Demeyere. Voor mensen die graag in de keuken staan en houden van koken zijn deze pannen echter ook onmisbaar in de keuken. Bekijk ons assortiment pastapannen, aspergepannen, grillpannen en sauteuses eens. Demeyere pannen zijn er voor ieder gerecht. Thuiskoks en professionele koks willen niet anders meer als ze eenmaal met Demeyere pannen hebben gewerkt. Uiteraard is het ook mogelijk om een complete Demeyere pannenset aan te schaffen. Zo bent u in één keer verzekerd van het beste van het beste als het gaat om pannen.

De nieuwste technologieën

Demeyere wil leidend zijn als het gaat om innovatie en daar slaagt het merk al decennia lang in. Het bedrijf maakt gebruik van de nieuwste technologieën op kookgebied. De aandacht die het bedrijf heeft voor onderzoek en ontwikkeling vertaalt zich in de producten van het allerhoogste kwaliteitsniveau. We nemen graag even de tijd om de belangrijkste technieken toe te lichten. Op deze manier krijgt u een goed beeld van waarom u met Demeyere pannen nooit de plank misslaat.

Silvinox

Eén van de unieke technieken die Demeyere toepast is Silvinox. Dit is een systeem van elektrochemische oppervlaktebehandeling dat ervoor zorgt dat de pannen lang mee gaan en bestand zijn tegen vingerafdrukken, zeep en zuurhoudend voedsel. Hierdoor gaan de pannen van Demeyere een leven lang mee.

ControlInduc

Demeyere is toonaangevend als het gaat om inductie koken. Bij het koken op inductie worden de pannen aan extreme temperaturen blootgesteld. Om ervoor te zorgen dat de hitte op de optimale manier benut wordt heeft Demeyere ControlInduc ontwikkeld. Dit is een geavanceerde techniek die ervoor zorgt het voedsel op een optimale temperatuur bereid wordt en beschermd wordt tegen bijvoorbeeld oververhitting. Meer informatie over deze en andere technologieën kun je vinden op de website van Demeyere.

TripIInduc

Iedereen die zuinigheid en energiebesparing hoog op de agenda heeft staan zal enthousiast worden van de TripIInduc technologie. Deze techniek zorgt namelijk voor een hoger rendement op inductie. Dit kan oplopen tot maar liefst 30%. Zeker in deze tijden van hoge energiekosten is dit op termijn natuurlijk zeer interessant. Naast goed voor de portemonnee is dit ook goed voor de wereld om ons heen.

5-PlyMaterial

De 5 in de naam 5-PlyMaterial heeft betrekking op de vijf lagen waaruit de bodem van de pan is opgebouwd. Deze techniek wordt met name toegepast bij koekenpannen van Demeyere. Eén van de lagen is gemaakt van aluminium. De eigenschappen van dit materiaal zorgen voor een optimale verspreiding van de hitte over het gehele oppervlak. De pannen voorzien van 5-PlyMaterial zijn geschikt voor iedere warmtebron. Ook voor inductie zijn deze pannen geschikt. Koken & Wonen biedt een ruim assortiment inductie pannen voor ieder budget.

7-Plymaterial

Een verdere doorontwikkeling van de Demeyere op het gebied van pannenbodems heeft geresulteerd in het eveneens gepatenteerde 7-PlyMaterial. Deze techniek is uniek omdat de bodem uit maar liefst 7 lagen bestaat, waaronder RVS en uiteraard aluminium. De warmteverdeling over de pan is hiermee op een ongeëvenaard niveau gekomen. Het geeft u als kok een optimale controle over de bereiding van uw gerechten.

U ziet het: Demeyere pannen zijn niet voor niets één van de beste pannen merken die op dit moment verkrijgbaar zijn. Laten we nu iets verder inzoomen op de series Demeyere pannen die u koopt bij de inductie specialist Koken & Wonen.

De series Demeyere pannen bij Koken & Wonen

Demeyere is als merk al vele jaren actief en in die tijd heeft het merk een prachtig en zeer compleet gamma aan pannen ontwikkeld. Wij nemen jullie graag mee in het moois dat dit merk te bieden heeft.

Demeyere Alu Pro

De pannen uit de serie Alu Pro staan bekend om hun perfecte prijs- kwaliteitverhouding. Er zijn koekenpannen in verschillende afmetingen verkrijgbaar, maar ook de Alu Pro braadpannen, grillpannen en kookpannen zullen je zeker niet teleur stellen. Van de eerder genoemde innovatieve technieken vind je in de Alu Pro onder andere de TrypIInduc technologie en de Radiant bodem terug. Uiteraard koop je bij Koken & Wonen een ruim assortiment Demeyere Alu Pro pannen.

Demeyere Apollo

Alleen al qua styling en uiterlijk zijn de pannen van Demeyere Apollo een aanrader voor in je keuken. Gelukkig blijft het niet bij een mooi uiterlijk. Deze unieke serie pannen zijn van roestvrijstaal vervaardigd waardoor ze een leven lang mee gaan. De pannen zijn voorzien van 7-PlyMaterial bodems voor optimaal rendement uit inductie en Silvinox, de techniek die bijdraagt aan de extra lange levensduur van de Demeyere Apollo pannen.

Demeyere Atlantis

Eigenlijk komt al het goede wat Demeyere pannen te bieden hebben samen in de Atlantis serie. Onder andere 7PlyMaterial, TripIInduc en Sivinox zijn technologieën die gebruikt zijn om van deze serie een absolute topper te maken. Het aluminium materiaal maakt deze Demeyere pannen zeer gemakkelijk te hanteren. Uiteraard ontbreekt ook een strak modern design niet bij deze pannen. In onze webshop bestel je eenvoudig onder ander kookpannen, soeppannen en steelpannen van Demeyere Atlantis.

Demeyere Industry

5PlyMaterial en Silvinox zijn de gepatenteerde technologieën die je terug vindt in de Demeyere Industry serie. Een optimale warmteverdeling tijdens het bereiden van gerechten is hiermee gegarandeerd, evenals een lange levensduur. De pannen hebben een robuuste look and feel die gedurende de levensduur behouden blijft. Bestel bij Koken & Wonen onder andere koekenpannen, wokpannen en hapjespannen uit de schitterende Demeyere Industry serie.

Demeyere Multiline

De Demeyere Multiline serie is voor de perfecte match voor iedereen die graag in de keuken staat en daarbij wil werken met goed, degelijk materiaal. Ons Demeyere Multiline assortiment spitst zich met name toe op koekenpannen. Wij bieden de pannen aan in verschillende diameters. De gemene deler is de absolute topkwaliteit. Wat vindt je terug in Demeyere Multiline koekenpannen. Onder ander de 7-PlyMaterial bodem waardoor je als kok optimale controle hebt over de bereiding van je gerechten. Het roestvrij staal maakt de pannen robuust en sterk. De holle handvatten zorgen ervoor ook hete pannen prima te hanteren blijven.

Demeyere Resto

Genieten van de kwaliteit van Demeyere is met de serie Demeyere Resto binnen handbereik, ook als u een iets lager budget heeft. Het maakt deze pannen ook ideaal om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het merk. De pannen zijn gemaakt van roestvrij staal en doen het uitstekend op alle soorten warmtebronnen waaronder inductie. Wij bieden onder ander kookpannen, steelpannen en soeppannen aan uit de Demeyere Resto serie. Benieuwd geworden? Neem een kijkje en bestel eenvoudig en snel online.

Demeyere Multifunction

We vragen hier ook graag aandacht voor de Demeyere Multifunction serie. De serie bestaat uit een aantal hoogwaardige koekenpannen voorzien van grepen. Dat maakt deze pannen erg mulitfunctioneel, vandaar de naam. Zo zijn de pannen gemakkelijk van het fornuis in de oven te zetten. Ook qua warmteverdeling en rendement zijn de Multifunction pannen een uitstekende keuze. Al uw gasten zullen versteld zijn als u ze de lekkerste gerechten voorschotelt bereid met deze top pannen.

Demeyere Silver

Met de naam Silver doet deze serie zich eigenlijk nog te kort, want Demeyere Silver pannen verdienen goud als het gaat om kwaliteit en design. De pannen doen het goed op iedere warmtebron, maar op inductie komt de onovertroffen kwaliteit pas echt goed tot zijn recht. We hebben al meerdere keren de innovatieve kracht van Demeyere geroemd. Ook bij de Demeyere Silver serie vindt u alle geavanceerde technieken terug. U bent verzekerd van een energiezuinige pan die de lekkerste gerechten mogelijk maakt en een leven lang mee gaat.  

Demeyere John Pawson

De naam van deze serie doet al vermoeden dat er iemand van buitenaf betrokken is bij de totstandkoming van deze serie Demeyere pannen. De Britse ontwerper John Pawson stond samen met een team van Demeyere aan de wieg van deze onverslaanbare inductiepannen. Aanleiding was het 100(!) jarige bestaan van Demeyere. Wie Demeyere John Pawson pannen koopt zal moeite hebben om ze op te bergen. Naast het uiterlijk zijn deze pannen uiteraard ook top als het gaat om prestaties in de keuken!

Demeyere pannen kopen bij Koken & Wonen

Demeyere pannen kopen doet u natuurlijk het liefst bij een expert op het gebied van pannen. Een winkel waar u terecht kunt met vragen en advies. Klanten van Koken & Wonen profiteren al ruim 30 jaar van onze kennis op het gebied van pannen. Wij nodigen u ook uit om langs te komen in onze winkel in Hoogezand voor alle informatie op het gebied van inductie pannen. Online bestellen kan uiteraard ook gewoon. U bestelt eenvoudig en veilig in onze webshop. In de meeste gevallen bezorgen bij uw bestelling gratis bij u thuis!