Brix salontafel

Bent u op zoek naar een mooie Brix salontafel? Dan bent u bij Koken & Wonen aan het juiste adres. De eigentijdse Brix salontafelset is verkrijgbaar in verschillende soorten. Wij hebben de Brix Salontafel Jamie bruin + staal en de Brix salontafel Freddy wit + greywash in het assortiment. De tafels kan je eenvoudig onder elkaar schuiven of naast elkaar zetten.

 

Afmetingen Brix salontafel

De Brix salontafels bestaan uit twee tafels welke een afmeting hebben van:
75x75x48cm
60x60x40cm

 

Brix salontafel Jamie bruin + staal

Deze eigentijdse Brix Jamie tafelset heeft een trendy uitstraling en is uitgevoerd in licht geborsteld mangohout met blank staal. Mooi als setje, maar uiteraard ook afzonderlijk te gebruiken. Met het mooie open design is deze bijzettafel set een fraaie toevoeging in elk interieur.

 

Brix salontafel Freddy wit + greywash

Deze Brix Freddy tafelset is uitgevoerd in licht geborsteld mangohout met grey finish en wit stalen frame. Mooi als set bijzettafels, maar ook heel goed los te gebruiken. Met het mooie open design is deze tafelset een eigentijdse toevoeging in elk interieur. 

Daarom bestellen bij Koken & Wonen

  •        Ruime voorraad Brix salontafels
  •        Al meer dan 20 jaar ervaring
  •        Boven de 50 euro gratis verzending
  •        gratis als cadeau verpakt indien gewenst
  •        Veilig online betalen
  •        Klantenservice: 0598-398507

 

Brix salontafel kopen in onze winkel

In onze ruime winkel vindt u een ruim aanbod aan salontafels waaronder ook de Brix. Koken & Wonen is al sinds 1997 gevestigd in Hoogezand. We hebben in de jaren de nodige ervaring opgedaan. Het juiste advies, vergezeld van goede service, staat bij ons hoog in het vaandel.

Winkeladres:
Meint Veningastraat 14
9601 KG Hoogezand
0598-398507
info@kokenenwonen.nl