Excuus voor het ongemak

Zoek opnieuw

Brabantia Balance pannen
Brabantia Balance pannen

Brabantia Balance pannen

Brabantia Balance

Alle Babantia Balance pannen hebben een heel strak design, een trendy afwerking en zijn lekker robuust. De pannen hebben een sterke anti-aanbaklaag die uit 3 lagen is samengesteld. Deze laag is eenvoudig te reinigen en is zo sterk dat het eigenlijk krasvrij is en zelfs bestand is tegen metalen keukengerei. Uiteraard is de antikleef laag PFOA-vrij en komen er dus geen giftige dampen van de pan.

Het materiaal dat gebruikt is voor de Brabantia Balance pannen is gegoten aluminium waardoor de pan lekker licht van gewicht is. Bovendien is aluminium een heel goede geleider van warmte en wordt de warmte gelijkmatig door de hele pan verspreid. De bodem van de Balance pannenserie is geschikt om te gebruiken op alle warmtebronnen, dus ook op inductie. Het ontwerp van de bodem draagt bij aan de goede warmtegeleiding. Het transparante deksel zorgt ervoor dat je het kookproces goed kunt volgen zonder dat je het deksel hoeft op te tillen. Er ontsnapt dus geen warmte uit de pan, hierdoor bespaar je energie.

De Brabantia Balance pannenserie bestaat onder andere uit de Balance koekepan in 3 afmetingen, de Balance wok, Balance hapjespan met 2 zijgrepen en de Balance steelpan.

Brabantia is het oer-Hollandse merk dat bij iedereen bekend en vertrouwd is vanwege de praktische en mooi ontworpen huishoud- en keukenartikelen. De Brabantia Balance pannenserie is hier een fraai voorbeeld van. Brabantia is erg begaan met het milieu en streeft een zo duurzaam mogelijk productieproces na. Dit maakt Brabantia een koploper in verantwoord ondernemen.