Boerenbont servies

Het Boerenbont servies is al meer dan 100 jaar het meest beroemde servies van Nederland. Het merk Boerenbont staat voor tijdloos, uniek en onsterfelijk.

Het Boerenbont servies is al ruim een eeuw het meest gerenommeerde, populaire, handbeschilderde aardewerk servies van Nederland. Ondanks het decor van oorsprong enorm veel variaties kent is het typische blauw-groen-rood-gele design het meest bekend geworden. Geen enkel servies is zo herkenbaar als Boerenbont en het servies is al jarenlang bij zowel bij de oudere en jongere generatie Nederlandse huishoudens een versiering van de (eet)tafels. Dit complete servies past na al die jaren nog steeds perfect in ieder landelijk, klassiek of modern interieur.

 

In 2011- 2012 wordt het Boerenhout van Royal Boch een nieuw leven ingeblazen door het uitbrengen van de volledig nieuwe serviesserie Boerenbont & Bonter. Een toevoeging van frisse kleuren en blokpatronen, op basis van de bestaande modellen en motieven, gedecoreerd met traditionele technieken. Echter is het basisdecor onveranderd gebleven waardoor de onderdelen uit deze nieuwe collectie ook perfect te combineren zijn met ieder bestaan Boerenbont servies.

 

Kenmerken Boerenbont servies:

- Magnetron bestendig

- Traditioneel Aardewerk

Vaatwasmachine bestendig

 

De recente aanvullingen van de collectie met de aantrekkelijke nieuwe decors in combinatie met enorme naamsbekendheid is er ook voor de toekomst weer volop leven ingeblazen.  Met de groeiende aandacht voor Oudhollandse producten zal het  Boerenbont servies ook de komende jaren weer volop in de belangstelling staan en zeer geliefd blijven bij vele Nederlandse huishoudens.

 

Boerenbont bij Koken & Wonen

Wij leveren vrijwel de hele collectie origineel Boerenbont servies van Royal Boch. Dit servies is van aardewerk en is handgeschilderd. Het servies is vaatwasmachinebestendig en geschikt voor in de magnetron. Bestel nu online mokken, bekers, borden, bestek, theepotten, ovenschalen, tea-for-ones, kop en schotels, schalen en nog veel meer. Staat uw artikel er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.