Filter.

Prijs

Prijs

  • € 53,00 - € 54,00

1 Product

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)
Uw filters

Merk: BK

BK Easy Induction wok 30 cm

De BK Easy Induction wok 30 cm is de juiste keuze voor de veeleisende kok. De aluminium bodem van de wok warmt snel op en verdeelt de warmte goed. Met de Teflon anti-aanbaklaag kun je vetarm roerbakken, dat past in een gezond dieet. De wokpan heeft een hoge rand die tot aan boven warm wordt en de greep blijft koel.  BK easy inductie wokpan 30...

Prijs € 64,95 Verkoopprijs € 73,99
Meer
Op voorraad
BK wok
BK Wok - BK Wokpannen Kopen Bij Koken & Wonen

BK wok

Wokken is een bereidingswijze die ontzettend populair is. Omdat wokken op een zeer hoge temperatuur gebeurt behouden de ingrediënten hun smaak en gaan er geen gezonde voedingsstoffen verloren. Om goed te kunnen wokken is goed materiaal nodig. Dan zit u goed met een wok van BK. Een BK wokpan is uiteraard niet alleen geschikt voor het bereiden van groenten. Ook vlees bakken is een fluitje van een cent. Een BK wok is ook uitermate geschikt voor het bereiden van eenpansgerechten.

BK Easy Induction Wok

Voor de enthousiaste kok heeft BK een serie pannen gemaakt waarin gebruik wordt gemaakt van de laatste innovatieve technieken. De BK Easy Induction Wok is voor iedere warmtebron geschikt maar, zoals de naam al zegt, met name voor inductie. Alleen de beste materialen zijn verwerkt in dit schitterende product. De pan heeft een excellente inductieplaat van staal en een kwalitatief hoogstaande antiaanbaklaag. De pan ligt comfortabel in de hand door de kunststof handgreep. Van de BK Easy Induction Wok zijn verschillende uitvoeringen leverbaar. Zo is er de Wadjan van 36 cm, en de BK wokpan van 30 cm.

BK Wokarang

De BK Wokarang is een specifieke uitvoering van de BK wok. De pan is voorzien van een komvormige rand. Deze rand maakt het wokken op zeer hoge temperatuur nog makkelijker omdat de ingrediënten makkelijk terugvallen in de wok. De BK Wokarang maakt ook gebruik van de Easy Induction technologie en is dus voorzien van dezelfde technologische hoogstandjes. Zo wordt wokken voor iedereen makkelijk. Belangrijker nog: de gerechten die bereid zijn in een BK wok zijn heerlijk en gezond! Koken & Wonen heeft naast BK wokpannen nog veel meer te bieden van dit vooraanstaande merk voor in de keuken. Neem ook gerust een kijkje bij onze BK kookpannen, BK koekenpannen en BK pannensets. Mocht u vragen hebben over deze of één van onze andere producten neem dan gerust contact met ons op!