1 Product

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)
Uw filters

Merk: BK

Soeppan BK Premium+ 24cm 5L

BK Premium+ soeppan is gebruiksvriendelijk en trendy. De pan heeft geborstelde RVS grepen en een handig en veilig afgietsysteem met afgietgaten in het stootvaste deksel. De ingekapselde BK sandwichbodem warmt snel op en verdeelt de warmte gelijkmatig in de pan. De BK Premium+ is geschikt voor de vaatwasser en voor alle warmtebronnen inclusief inductie....

Prijs € 79,95
Meer
Op voorraad
BK Premium+
BK Premium+ - de praktische BK inductie pan - Koken & Wonen

BK Premium+

De BK Premium+

De BK Premium+ is een opvallende praktische pannenserie met een opvallen trendy look van het merk BK. De pannen vallen op door de vormgeving, ze hebben stevige grepen die in hetzelfde geborstelde roestvrij staal zijn uitgevoerd als de pan zelf. Het ontwerp van de BK Premium Plus heeft een opvallende ronding en de Premium Plus pannen hebben een stevige glazen deksels.

BK Premium+ kookeigenschappen

Qua kookeigenschappen ga je met de Premium+ pannen voor de praktische keuze die je veel plezier zal opleveren bij het koken, zeker als je een downdraft afzuiging in je kookplaat hebt zoals de Bora. Door het ontwerp van de pan met de glooiing is de BK Premium namelijk heel geschikt hiervoor. De pan heeft een stootvast glazen deksel met een siliconen rand, zo heb je nauwelijks warmteoverdracht naar de deksel. De BK sandwichbodem bespaart je energie door snelle en gelijkmatige verwarming van de pan. De opvallendste eigenschap van de BK Premium+ pan is het afgietsysteem in de deksel waardoor je eenvoudig afgiet zonder dat je de deksel van de pan hoeft te halen, handig en heel veilig. De BK Premium+ kun je gebruiken op elke warmtebron, ook op inductie.

 

BK Premium+ pannenserie

Zoek je een BK Premium+ pan en wil je niet een hele BK Premium+ pannenset, of zoek je een losse BK Premium pan als aanvulling op je pannenset? Bij ons bestel je eenvoudig de BK Premium pan die je zoekt. De Premium+ pannenserie bestaat uit een steelpan, kookpannen 16cm, 18cm, 20cm en de grote  BK Premium Plus soeppan.Wil je meer weten? Of krijg je een inductieplaat en wil je advies over inductie pannen? Neem gerust contact met ons op, wij zijn gespecialiseerd in alles omtrent pannen en inductie en staan je graag te woord. Bel ons voor advies of kom langs in onze winkel.