1 Product

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)
Uw filters

Merk: BK

BK Precision pannenset 4-delig

De praktische BK Precision pannenset met profi-look heeft RVS grepen met stevige grip, handige maatverdeling en omgekrulde schenkrand. De BK ingekapselde sandwichbodem pan warmt snel en gelijkmatig op. Geschikt voor de oven, vaatwasser en alle warmtebronnen inclusief inductie. Deze 4-delige BK Precision pannenset bestaat uit: kookpan 16cm...

Op voorraad
BK Precision
BK Precision - BK Precision inductie pannen kopen - Koken & Wonen

BK Precision

Precision is de opvallende serie pannen van het merk BK. Als eerste springt look in het oog. BK Precision pannen hebben namelijk een professioneel uiterlijk. 

BK Precision met profi kookeigenschappen

De rechte body van de pan loopt uit in een rand die is omgekruld om schenken gemakkelijker te maken. De pan is voorzien van stevige handgrepen en een handige maatverdeling in de pan. Een aparte maatbeker is niet meer nodig. De BK Precision pan heeft de ingekapselde sandwichbodem die de warmte snel opneemt en goed verdeelt door de hele pan. Hierdoor is de Precision energiezuinig zodat je kostenbesparend kunt koken. Dankzij deze kookeigenschappen gaat de bereiding van je gerechten gemakkelijk en snel. De Precision is geschikt voor alle warmtebronnen en kun je zelfs in de oven gebruiken. Kortom, met de duurzame BK Precision ben je verzekerd van de beste kookprestaties. De BK Precision pannenset 4-delig bestaat uit de steelpan 16cm en 3  kookpannen van 16cm, 18cm en 20cm. De BK Precision soeppan is los leverbaar en heeft een royale inhoud van 6 liter en is ideaal om soep of stamppot in te maken.

BK Precision en inductie

Als je van gas gaat koken op inductie en zoek je een geschikte inductie pan of inductie pannenset? De Precision is een BK inductie pan. Wij zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van het gebruik van inductie pannen en staan je graag te woord als je meer wilt weten over koken op inductie. Als je advies wilt dan kun je ons bellen of mail maar we begroeten je ook graag in onze winkel.