BK pannen
BK Pannen - De Beste Aanbiedingen Van Nederland

BK pannen

BK pannen zijn een begrip geworden. Veel Nederlandse huishoudens hebben wel één of meerder pannen van dit Nederlandse merk in de kast staan. BK pannen zijn dan ook al jaren een belangrijk onderdeel van ons pannen assortiment. Bij Koken & Wonen vindt u een ruim assortiment betaalbare pannen van BK. De kracht van dit merk komt tot uiting in de functionaliteit en de betaalbaarheid van de producten. BK pannen zijn veelzijdig omdat ze uit de voeten kunnen op iedere warmtebron, waaronder inductie. Wie overstapt op inductie koken doet er verstandig aan te investeren in goede inductie pannen.

De lange geschiedenis van BK pannen gaat terug tot de 19e eeuw. In 1851 begon de oprichter met de verkoop van kookgerei. Het is een indrukwekkende geschiedenis die er in 1951 toe leidde dat BK het predicaat koninklijk mocht gaan dragen. Ook in de huidige eeuw zijn behoren BK pannen tot de meeste verkochte pannen van Nederland. Wij laten u graag zien welke ruimte keuze Koken & Wonen heeft als het gaat om BK pannen

BK pannen voor ieder gerecht

Het maakt niet uit welke gerecht u van plan bent te bereiden. BK pannen zijn er voor iedere toepassing. Zo maakt u iedere dag de lekkerste gerechten voor uw gezin en uw gasten. Bij Koken & Wonen vindt u één van de meeste complete assortimenten.

Kookpannen

In de meeste huishoudens is de kookpan de meeste gebruikte van alle BK pannen in de keuken. Met een kookpan kookt u de meeste uiteenlopende producten zoals aardappelen, rijst en veel soorten groente. Naast deze producten gebruikt u de kookpan ook voor het bereiden van soepen en sauzen wanneer dat nodig is. BK biedt kookpannen aan in verschillende afmetingen en designs. De grootte van de kookpan is een belangrijk kenmerk om mee te nemen bij de aankoop. Het hangt af van de grootte van uw huishouden wat hierin de beste keuze is. Voor een overzicht bekijkt u ons complete assortiment BK kookpannen.

Koekenpannen

Met BK koekenpannen is het mogelijk om een veelheid aan gerechten en producten te bereiden. De koekenpan kan gebruikt worden voor het maken van heerlijke pannenkoeken, maar ook voor het bakken van vlees en vis is een goede koekenpan onmisbaar. Ook voor de aanschaf van een koekenpan die het beste bij u past is het goed om te kijken naar de omvang van de pan. Een groot huishouden heeft meestal niet genoeg aan een pan met een diameter van 20 cm. Voor gezinnen vanaf 4 personen raden wij altijd een koekenpan met een diameter van tenminste 30 cm aan. Alle BK koekenpannen zijn uiteraard geschikt voor alle warmtebronnen.

Grillpannen

De grillpan is een type pan wat veel voordelen heeft. Zo is het mogelijk om vlees en vis te grillen zonder daarbij extra vet of olie te hoeven gebruiken. BK grillpannen zijn dan ook onmisbaar voor mensen die bewustere keuzes willen maken bij het bereiden van hun gerechten. Het bakken van vlees en vis is niet het enige dat mogelijk is met een grillpan. Groenten zoals aubergine, paprika en courgette lenen zich uitstekend voor bereiding in een grillpan. Ook hiervoor geldt dat het gebruik van boter of olie niet nodig is. Om de BK grillpan goed te gebruiken is het belangrijk dat deze goed heet is voordat het product de pan in gaat.

Soeppannen

Een lekkere soep is wat veel mensen blij maakt. Ook voor het bereiden van maaltijd voor een grotere groep mensen is soep uitstekend geschikt. Met een goede BK soeppan wordt het koken van soep een stuk makkelijker en aangenamer. Bij Koken & Wonen bestelt u eenvoudig uw nieuwe BK soeppan in verschillende groottes. Wij hebben soeppannen van 4,5 liter in het assortiment, maar ook van 6,5 liter. Met een grote soeppan maakt u de lekkerste soep. Niet alleen voor uw gezin, maar ook voor uw gasten. Uiteraard zijn alle BK soeppannen geschikt voor inductie en alle andere warmtebronnen.

Steelpannen

De steelpan mag uiteraard ook niet ontbreken in uw keuken. Natuurlijk, het is mogelijk uw sauzen te bereiden in een kookpan, maar beter gebruikt u hier een pan voor die specifieke voor dit doeleinde gemaakt is. In een BK steelpan bereidt u naast sauzen bijvoorbeeld ook overheerlijke jus of kookt u melk. Het grote voordeel van een steelpan is hij voorzien is van een schenktuit waarmee het product wat u bereidt makkelijk uit te schenken is. Neem gerust een kijkje in ons assortiment BK steelpannen.

Snelkookpannen

De snelkookpan is de laatste jaren in steeds meer huishoudens buiten beeld geraakt. Dat is eigenlijk zonde, omdat het met een BK snelkookpan mogelijk is om gerechten in een veel kortere tijd te bereiden. Naast de tijd die u hiermee bespaart levert het ook een energiebesparing op. Dit is iets wat in tijden van hogere energiekosten natuurlijk zeer interessant is. De toepassing van de snelkookpan is ook zeer veelzijdig. U kunt er in koken, maar ook stomen en smoren is zeer eenvoudig in een snelkookpan. De efficiëntie wordt behaald omdat de pan geheel zuurstofdicht. Met een drukregelaar is de hoeveelheid zuurstof in de pan eenvoudig bij te stellen.

Wokpannen

In de Aziatische keuken is wokken een bereidingswijze die al honderden jaren bestaat. In Nederland is wokken iets wat voor in de laatste decennia aan een opkomst bezig is. Een goede BK wokpan maakt het mogelijk om ook in uw keuken heerlijke gerechten te bereiden met behulp van deze kooktechniek. Kenmerkend voor wokken is de hele hoge temperatuur waarop producten worden klaar gemaakt. De hoge temperatuur zorgt ervoor dat de meest voedingstoffen en vitaminen van bijvoorbeeld groenten behouden blijven. Van alle BK pannen in ons assortiment behoort de wokpan inmiddels tot de meeste verkochte.

Braadpannen

Iedereen die een lekker stukje vlees, vis of gevogelte wil bereiden heeft zal blij worden van onze BK braadpannen. De braadpan is ideaal als u in korte tijd uw vlees of vis wil dichtschroeien, om het vervolgens in de over verder te laten garen. Het grote voordeel van deze manier van bereiden is dat alle sappen in het stukje vlees blijven zitten. Zo zet u een overheerlijk stukje vlees of vis op tafel voor uw gasten. Deze BK pannen zijn vervaardigd uit geëmailleerd gietijzer. Dit materiaal zorgt voor een optimale warmtegeleiding. Uiteraard zijn deze pannen voor iedere warmtebron geschikt, dus ook voor inductie.

Een ruime keus aan BK pannen series voor iedere wens en smaak

BK pannen zijn uitermate functioneel. Voor ieder toepassing en iedere warmtebron is er wel een geschikte pan van BK verkrijgbaar. Ook op het gebied van design heeft het merk veel te bieden. Er zijn verschillende series verkrijgbaar bij Koken & Wonen. Iedere serie heeft zijn eigen karakter qua styling en kenmerken. We nemen u graag mee in al het moois wat BK te bieden heeft.

BK Wave

De BK pannen uit de Wave serie hebben een unieke combinatie van stijl en functionaliteit. Het design is oogstrelend door het geborstelde roestvrij staal waar het van gemaakt is. De pannen zijn voorzien van een glazen deksel. Dit is praktisch, omdat het dus niet nodig is om tijdens het koken de deksel van de pan te tillen om de producten te zien. De pannen zijn voorzien van een schenktuit waardoor het afgieten van overtollig kookvocht een fluitje van een cent is. De BK Wave pannen zijn los te koop of in een complete pannenset van 3 kookpannen en een steelpan. Dit alles voor een zeer scherpe prijs.

BK Karaat+

De BK Karaat+ serie is een ‘evergreen’ als het gaat om BK pannen. Het uiterlijk van de pannen is zeer kenmerkend en al vele onveranderd. Kenmerkend zijn de grote kunststof grepen en handvatten. De pannen zijn hierdoor prettig te hanteren. Ook deze serie is gemaakt van mat RVS, behalve de deksels, welke in hoogglans zijn uitgevoerd. In onze webshop bestelt u eenvoudig de steelpan, de fluitketel en de kookpannen uit de serie. Wilt u in één keer voorzien zijn van een zeer complete BK pannenset? De BK wave is verkrijgbaar in zowel een 4-delige als een 5-delige set. Regelmatig hebben wij deze sets voor een zeer scherpe prijs in de aanbieding. Houdt dus altijd onze website in de gaten, of kom langs in onze winkel in Hoogezand.

BK Fortalit

Net als de Wave serie zijn de pannen van BK Fortalit een klassieker. De serie heeft een herkenbaar uiterlijk. Alle pannen zijn van geëmailleerd gietijzer in een zwarte uitvoering. U treft geen kookpannen aan in deze serie. Naast een frituurpan, een mosselpan en een ovenschaal bieden wij braadpannen uit de serie in verschillende formaten voor een scherpe prijs aan. Kleinere huishoudens hebben voldoende aan een braadpan met een diameter van 20 cm. Kookt u vaker voor groepen of heeft u een groter gezin? Dan zijn de BK Fortalit braadpannen met een diameter vanaf 28 cm aan te raden.

BK Precision

De liefhebbers van een strak modern design zijn ongetwijfeld gecharmeerd van de pannen uit de serie BK Precision. De pannen zijn kaarsrecht met een kleine ombuiging aan de rand, want het uitschenken van kookvocht makkelijker maakt. In onze webshop bieden wij de pannen van BK Precision aan in een complete set van 4 pannen, bestaande uit 3 kookpannen in verschillende afmetingen en een steelpan van 16 cm. Een zeer complete set dus die bij de standaarduitrusting van iedere kok hoort.

BK Qlinair master

Aan waardering qua design ontbreekt het niet bij de pannen van BK Q-Linair Master. De serie wist maar liefst 3 internationale design awards in de wacht te slepen. Niet alleen het uiterlijk van deze BK pannen is uitmuntend te noemen. Kenmerkend zijn de hoog geplaatste handgrepen. Dit maakt de pannen heel gemakkelijk te hanteren. Ook helpt het design bij het stapelen van de pannen wat zeer gemakkelijk is. De bodem van de pannen is zeer vernuftig in elkaar gezet, waardoor er sprake is van optimale warmteverdeling over de pan. Bestel eenvoudig de kookpannen, steelpannen en soeppannen van deze serie online bij Koken & Wonen.

BK Easy

BK Easy is eigenlijk op te splitsen in twee losse series: BK Easy Basic en BK Easy Induction. Bij Koken & Wonen is het aanbod van Easy Induction het meest uitgebreid. Wij bieden een de wokpannen, de hapjespannen en de grillpan aan uit deze serie. Het gaat stuk voor stuk om kwalitatief hoogwaardige pannen met een PFAS vrije keramische coating. De pannen zijn zeer geschikt voor het gebruik op een inductie kookplaat en zijn ze bovendien geschikt om in de oven te zetten. Bestel de pannen van BK Easy Induction online en laat u verrassen door de prestaties van deze toppers uit het BK assortiment.

BK pannen kopen bij Koken & Wonen

Wie voor zijn nieuwe pannen het oog heeft laten vallen op BK pannen zit goed bij Koken & Wonen. Uiteraard zijn alle producten online te bestellen en worden in de meeste gevallen gratis verstuurd. Wie liever eerst de pannen wil bekijken en vasthouden kan terecht in onze winkel in Hoogezand. Vanuit Groningen bedienen wij al ruim 30 jaar de markt voor pannen en kookgerei. Deze jarenlange ervaring vertaald zich in een ongekend niveau van productkennis. Gecombineerd met uitmuntende service en advies is Koken & Wonen de partner voor BK pannen en meer!