Excuus voor het ongemak

Zoek opnieuw

BK Granite
BK Granite + BK Granite koekepan voor inductie kopen - Koken & Wonen

BK Granite

BK Granite

Als je van koken houdt dat weet je dat een goede koekenpan onontbeerlijk is. Met de BK koekenpan Granite maak je dan een goede keuze. En als je die hebt geprobeerd, dan wil je ook niet meer zonder de BK wokpan Granite in je keuken. BK is het bekende pannenmerk en voorziet Nederland al jaren van goede pannen voor een betaalbare prijs. De nieuwe BK Granite koekenpan en wokpan zijn hiervan het bewijs.

BK Granite eigenschappen

Om goed te kunnen bakken en te wokken is het belangrijk dat de pan goed op temperatuur blijft, de BK Granite pan heeft een aluminium bodem die snel opwarmt en de warmte goed en gelijkmatig verdeeld. Zowel de BK Granite koekenpan als de BK Granite wokpan hebben een antiaanbaklaag met een cool ‘graniet’ uiterlijk. Deze fraaie anti-aanbaklaag is oersterk waardoor je in de BK Granite vetarm kunt bakken en wokken, zo draagt deze pan ook bij aan je gezondheid. De Granite is geschikt om te gebruiken om alle warmtebronnen, en in het bijzonder geschikt voor inductie.

BK Granite afmetingen

Natuurlijk hou je rekening met de de afmetingen van de pan als je je koekenpan bestelt. Je kunt kiezen uit de Granite koekenpan 24cm, dit is echt een alleskunner en geschikt voor kleinere tot middelgrote porties. Kook je regelmatig voor meer mensen en grotere porties? Dan is de BK Granite 28cm koekenpan jouw keus. En als je een BK inductie wok zoekt, dan is de Granite wok is met 28cm heerlijk om lekker in te roerbakken. Om de serie afte  meken zijn er de BK Granite grillpan voor inductie en de Granite hapjespan.

De Granite serie van BK heeft een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding, maar we hebben regelmatig BK aanbiedingen in onze webshop, zo betaal je als klant niet te veel voor je pan. Als je meer wilt weten over de BK Granite pannen, stel ze dan gerust aan één van onze specialisten. Wij zijn specialist op het gebied van pannen voor inductie, heb je vragen over inductie? Neem dan ook gerust contact met ons op. Dit kan natuurlijk telefonisch, maar je bent ook van harte welkom in onze winkel.