Excuus voor het ongemak

Zoek opnieuw

BK Conical Cool
BK Conical Cool - BK Conical Cool pannen kopen - Koken & Wonen

BK Conical Cool

BK Conical Cool is de praktische pannenserie van het Nederlandse merk BK. De Conical Cool pannen herken je direct aan het design dat naar boven toe conisch uitloopt en de robuuste zwarte kunststof grepen. De pannen zijn gemaakt van roestvrij staal en mat geborsteld en hebben een stoere uitstraling.

Praktisch koken: BK Conical Cool

De BK Conical Cool zijn heel praktisch en veelzijdig in het gebruik. De pannen hebben een sterke sandwich bodem die de warmte snel en goed verspreid waardoor je minder energie verliest. Door de conische vorm stapel je de Conical Cool pannen eenvoudig op en berg je ze gemakkelijk op. De robuuste koudegrepen worden niet warm en liggen stevig in de hand. De pannen zijn voorzien van een inhoudsmaat aan de binnenkant en het deksel heeft een stoomgat waardoor de pan minder snel overkookt. BK Conical Cool pannen kun je gebruiken in de oven tot 230°C en zijn geschikt voor elke warmtebron, dus ook voor inductie.

BK Conical Cool pannenset

Er zijn twee verschillende versies van de BK Conical Cool pannenset; de BK Conical Cool pannenset 4-delig en de BK Conical Cool pannenset 5-delig. In de 4-delige Conical Cool pannenset vind je de kookpannen van 16cm, 18cm, 20cm en de 16cm steelpan. De Conical Cool 5delig heeft als extra uitbreiding de BK Conical Cool soeppan van 6 liter met een doorsnede van 24cm waarin je ook gemakkelijk stamppot of grote porties groentes klaarmaakt. Zoek je een losse BK Conical Cool pan? Dan zit je bij ons goed, wij verkopen de BK Conical Cool pannen los, dus niet alleen als Conical Cool pannenset.

BK Conical Cool inductie pan

De BK Conical Cool pannen bestel je vertrouwd bij Koken & Wonen, wij zijn specialist op het gebied van pannen en inductie en onze winkel bestaat sinds 1997. Ga je over naar een inductiekookplaat en heb je vragen over je pannen, of over koken op inductie? We geven je graag advies, je kunt natuurlijk bellen maar we ontvangen je ook graag in onze winkel!