Excuus voor het ongemak

Zoek opnieuw

BK Conical+
BK Conical+ - BK Conical Plus pannen kopen - Koken & Wonen

BK Conical+

De BK Conical+ is een praktische serie pannen van het merk BK die je direct herkent aan het robuuste en trendy design. De pannen lopen naar boven toe conisch uit waardoor ze makkelijk te stapelen en op te bergen zijn. Bovendien zijn de pannen voorzien van een paar stevige grepen die ook heel prettig in de hand liggen. De BK Conical+  pannen zijn gemaakt van geborsteld roestvrij staal en hebben een stabiele en sterke sandwich bodem. Hierdoor wordt de pan snel warm en door de goede warmteverdeling wordt de warmte door de hele pan verspreid. De deksels hebben een stoomgat waardoor de pan minder snel zal overkoken. De BK Conical+ is handig te stapelen door de conische vorm, samen met de maatverdeling in de pan zorgen deze kookeigenschappen voor optimaal praktisch gebruiksgemak. De pannen kunnen gebruikt worden op alle warmtebronnen, dus ook op inductie.

BK Conical plus pannenset

De BK Conical+ pannenserie bestaat uit pannen met verschillende diameters. BK heeft 2 standaard pannensets samengesteld. De BK Conical + 4delige pannenset bestaat uit een 16cm steelpan en drie kookpannen met diameters van 16cm, 18cm en 20cm. De BK Conical plus 5delige pannenset is de uitgebreide set die bestaat uit deze 4 pannen met nog de 24cm 6 liter soeppan die heel handig is om stamppot in te maken. Welke pannenset je ook kiest, je zet altijd een geslaagde maaltijd op tafel. Je bestelt je BK Conical plus pannen snel en gemakkelijk bij Koken & Wonen.

BK Conical + en inductie

Wij zijn specialist op het gebied van pannen en inductie. Heb je vragen over koken op inductie, neem dan contact met ons op, wij geven je graag advies. Je kunt hiervoor met ons bellen of mailen maar we zien je ook graag in onze winkel!