Veilig & makkelijk betalen 

Als je bij Koken & Wonen wilt bestellen heb je verschillende opties om te betalen.

Voor de verwerking van alle betalingen maken wij gebruik van Mollie, zij zijn de tussenpersoon tussen onze website en jouw bank. Je ziet op je bankafschrift dan ook vaak Mollie of stg Mollie payments vermeld staan.

iDeal

Dit is de meest gekozen betaalmethode. Als je voor iDeal kiest wordt je doorgestuurd naar de de veilige en betrouwbare online betaalomgeving van je bank. Via internetbankieren maakt je het bedrag gemakkelijk over.

Achteraf betalen - Klarna

Als je voor Klarna kiest dan is je betaling veilig en vertrouwd. Bij Klarna kun je kiezen voor direct betalen of voor uitgesteld  betalen Als je kiest voor later betalen dan kun je je aankoop uitproberen voordat je 'm betaalt. Je betaalt zonder extra rente en kosten tot en met 30 dagen later.

Creditcard

Betaal je de aankoop met je creditcard dan is je aankoop in veel gevallen verzekerd tegen diefstal, beschadiging of vermissing. Sommige creditcards hebben ook een zogenaamde chargeback-regeling waarop je een beroep kunt doen als je een bestelling niet hebt gekregen. Raadpleeg de voorwaarden van je eigen creditcard om te zien welke voordelen jouw creditcard biedt.  

VVV cadeaukaart

Je kunt je VVV cadeaukaart online verzilveren als je een bestelling doet bij Koken & Wonen. Dit doe je door je kaartnummer en bijbehorende pincode in vullen.

Bankoverschrijving

Je kunt je bestelling ook vooraf betalen via een bankoverschrijving. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je de betaalinstructies en ons iban numer. Wij gaan over tot de verzending van je bestelling nadat we de betaling ontvangen hebben. 

Deze site is beveiligd door middel van SSL-certificaten.