Allstar Ruit-bekleed
  • Allstar Ruit-bekleed
  • design Ruit
  • frame bekleed

Allstar 2-zits bank

€ 660,33

De stoere Allstarbank kun je zelf naar jouw smaak samenstellen. Kies het design van de rugleuning en de plint die je wilt. Voor het kiezen van de stof of leersoort en de kleur kom je naar onze winkel. Daar kun je ook zelf je eigen opstelling maken uit losse elementen of de standaard opstellingen. Dit is de Allstar 2-zitsbank, afmetingen: 172x82x96 (BxDxH) zithoogte 44cm, zitdiepte 59cm.

bekleding
design
frame
Aantal

Stel je eigen Allstar bank samen zoals jij het wilt:

  1. Kies je model uit 3 verschillende designs rugleuning ruit (foto 5), streep (foto 6) of verticaal (foto 7)
  2. Kies je plint uit 3 opties: bekleed (foto 8), verborgen (foto 9) of zwart frame (foto 10)
  3. Maak de opstelling die je wilt uit de verschillende losse elementen (alleen beschikbaar in de showroom), of kies één van de standaard opstellingen als: sofa (2-zits, 2.5-zits, of 3-zitsbank), eilandbank, hoekbank, loveseat (1,5-zits fauteuil) en hocker
  4. Kies de bekleding en kleur die je wilt uit verschillende stalen stof en leer (alleen mogelijk in de showroom)

Welk design en plint je ook kiest, de prijs blijft gelijk. De prijs van je Allstar bank wordt namelijk bepaald door de opstelling die je kiest en de bekleding.

Let op: de prijs bij de bank op de website is de ‘vanaf’ prijs. Afhankelijk van de soort stof of leer die je kiest kan de bank duurder worden dan hier aangegeven. In onze showroom kunnen we de exacte prijs vaststellen aan de hand van de stof-/leersoort die je kiest.

Als je meer informatie wilt over de Allstarbank, de levertijd en de mogelijkheden, kom dan langs of bel 0598-398507.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in